1.8.2007 | Vanhat blogit

Juhannusruuhkasta bongattua

Liikkuvasta autosta otetun kuvan laatu on valitettavan tärähtänyt: Kyseessä on tienvarteen pystytetty liikennemerkki, jossa lukee ”tarvitsetko siivet?”.  Näihin tilapäisiin liikennemerkkeihin törmäsi ainakin Hki-Turku-tiellä juhannuksen jonoissa madellessa. Muutama sata metriä merkkien jälkeen taukopaikalla odotti Redbullin energiajuomaa ruuhkaan kyllästyneille jakelevat promoautot . Ajoitus ja idea osui nappiin ja herätti hilpeyttä ainakin meidän autossa – siiville olisi 30km/h […]

Liikkuvasta autosta otetun kuvan laatu on valitettavan tärähtänyt: Kyseessä on tienvarteen pystytetty liikennemerkki, jossa lukee ”tarvitsetko siivet?”.  Näihin tilapäisiin liikennemerkkeihin törmäsi ainakin Hki-Turku-tiellä juhannuksen jonoissa madellessa. Muutama sata metriä merkkien jälkeen taukopaikalla odotti Redbullin energiajuomaa ruuhkaan kyllästyneille jakelevat promoautot . Ajoitus ja idea osui nappiin ja herätti hilpeyttä ainakin meidän autossa – siiville olisi 30km/h vauhdissa todella ollut tarvetta!

Teija Jokinen

Teija Jokinen

Teija Jokinen on Dagmar Stories -yksikön vetäjä, joka kuluttaa kaiken median ja suuren osan tilipussistaankin verkossa. Digitaalinen maailma onkin loputon inspiraation lähde niin muuttuvan markkinoinnin pohdiskeluun kuin Teijan rakkaimpaan harrastukseen kokkaamiseenkin.

Lisää aiheesta