27.08.2007 / Vanhat blogit

Microsoft Surface myyntiin loppuvuonna!

Aika julkaista pieni update! Kirjoitin kuun alussa Microsoftin tulevaisuuden visioista ja hienoista Surface nimisistä demoista. Videoissa käyttäjien puhelimet, mp3-soittimet, luottokortit ja kamerat ovat vuorovaikutuksessa kosketusnäytön kanssa. Sormea pöydän pinnalla liu'uttamalla voi kuvia tai tiedostoja siirtää  vempeleistä toiseen, tai jopa maksaa ravintolassa laskun.
Author

Dagmar

Ajattelin, että tämä ei todellakaan ole lähitulevaisuutta, kuten eivät olleet Applenkaan saman tyyliset visioinnit vuodelta 1 ja 2. Mutta, mutta, mitä tapahtuukaan? Microsoft kertoo omassa julkaisussaan, että Surface tulee markkinoille loppuvuoden aikana! (Microsoft Circle Magazine 1/2007, printtimarkkinointia, sori ei linkkiä)

Surface-pöytä on kuin lasikantinen sohvapöytä, jonka kansi reagoi kosketukseen. Surfacen kannen alla on viisi infrapunaskanneria, jotka tunnistavat eri esineet ja yksi projektori. Microsoftin mukaan: ”Surface voi esimerkiksi tunnistaa pinnalle asetetut neljä juomalasia, jolloin lasien rinnalle ilmestyy ruokalistat. Ravintolalaskua maksettaessa laskun voi jakaa pöydällä helposti neljään osaan.” Kannattaa katsoa aikaisemmasta artikkelista video, josta näkyy mitä hienoa pöydällä voi tehdä. Mitäköhän tulee maksamaan?

Sami Salmenkivi

Lisää aiheesta