23.3.2007 | Vanhat blogit

ONNEA LUOVAT!

Luovat-blogi on voittanut MTL:n Hopeasulka-palkinnon! Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton MTL:n vuotuisessa Kultasulka-kilpailussa on palkitaan parhaiten markkinointia ja sen tuloksellisuutta edistäviä kirjoituksia tai muita julkisiaesityksiä. Tuomariston arviot Luovat-blogista: ”Mediatoimisto Dagmarin luovat suunnittelijat saivat Hopeasulanblogistaan, jossa esitellään mainoscaseja kuvin ja sanoin. Tuomaristoarvostaa vaivannäköä, joka casejen etsimisessä on nähty. Lisäksikäyttöliittymä on selkeä ja toimiva ja blogi on aidosti avoin […]

Luovat-blogi on voittanut MTL:n Hopeasulka-palkinnon!

Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton MTL:n vuotuisessa Kultasulka-kilpailussa on palkitaan parhaiten markkinointia ja sen tuloksellisuutta edistäviä kirjoituksia tai muita julkisiaesityksiä.

Tuomariston arviot Luovat-blogista:
”Mediatoimisto Dagmarin luovat suunnittelijat saivat Hopeasulanblogistaan, jossa esitellään mainoscaseja kuvin ja sanoin. Tuomaristoarvostaa vaivannäköä, joka casejen etsimisessä on nähty. Lisäksikäyttöliittymä on selkeä ja toimiva ja blogi on aidosti avoin pientäsuuremmille kohderyhmille.”

Kiitokset kaikille kirjoittajille ja perustajille:
Pirkka Aunola, Tero Honkala, Miika Lehtonen, Roope Ruotsalainen, Sami Salmenkivi, Teija Soininen, Matias Vakkilainen!!

Ja omakehu haisee hyvälle!

 

Sami Salmenkivi

Dagmar

Dagmar

Lisää aiheesta