Teija Jokinen

Teija Jokinen on Dagmarin CBO, joka kuluttaa kaiken median ja suuren osan tilipussistaankin verkossa. Digitaalinen maailma onkin loputon inspiraation lähde niin muuttuvan markkinoinnin pohdiskeluun kuin Teijan rakkaimpaan harrastukseen kokkaamiseenkin.

Kunnon vessamainonta pelittää aina, erityisesti jos se on interaktiivista. P&G:hän voitti Cannesissa viime vuonna Kanadassa tehdyllä Cover Girl -kampanjalla, jossa peiliin kiinnitetty liikkeentunnistin käynnisti baarin naistenvessassa nauhurin, joka kyseli bilettäviltä naisilta ”Is your lipstick still on?”.

Astetta pidemmälle on interaktiivisen vessamainonnan vienyt australialainen Innovative Solutions Oceania, jonka mainosvalikoimasta löytyy H.A.U.B.: Heat Activated Urinal Billboards.
(Linkki via MIT Advertising Lab)

”Katoavalla musteella” painettu mainostaulu aktivoituu vasta kun pisuaarin ääreen asettautunut mies aloittaa lorottamisensa ja viesti katoaa välittömästi huuhtelun yhteydessä. Huomioarvo on taattu, jos vierailijat vain pysyvät tolpillansa.

Logiikka on tässä samankaltainen kuin Teijan esittelemässä Playboyn ulkomainostaulussa, joka voisi myös sisältönsä puolesta varmasti pelittää hyvin H.A.U.B.:issakin…