Kansainvälinen liiketoiminta

Kansainvälisen markkinoinnin palvelut auttavat yrityksiä laajentamaan liiketoimintaansa uusille markkinoille ympäri maailmaa – tai tuomaan liiketoimintaa Suomeen.

Kun ryhdyt etsimään kasvun paikkoja maailmalta tai kaipaat globaalille markkinointiviestinnällesi kokeneita strategeja, suunnittelijoita ja toteuttajia, käänny puoleemme.

Markkinointiviestinnän palvelut

Tuotamme näkemyksellisiä markkinointiviestinnän strategioita ja mediasuunnittelua kansainvälisille markkinoille sekä jalkautamme ne käytäntöön monikanavaisesti. Johdamme kansainvälistä osaajaverkostoa tarpeisiisi räätälöitynä. Nopeutta ja tehokkuutta tekemiseen tarjoaa digitaalisen suunnittelun yksikkömme, jolloin et välttämättä tarvitse lokaaleja suunnittelutiimejä kaikille markkinoille.

Analytiikka

Pidämme huolen, että tekemämme projektit myös raportoidaan dataan perustuen. Kauttamme saat käyttöösi kehittyneen analytiikan palvelut onnistumisen seurantaan ja optimointiin vertailukelpoisesti markkinoiden välillä.

Sisällönsuunnittelu ja tuotanto

Kun tarvitset tukea kansainvälisten kampanjoiden sisältöihin, kokenut sisältötiimimme auttaa sinua sekä sisällönsuunnittelussa että tuotannossa kohderyhmä- ja kanavalähtöisesti.

Tutkimuspalvelut

Kun kaipaat lisäymmärrystä kohdemarkkinasi kuluttajaymmärrykseen, potentiaalin kartoitukseen, kilpailukentän tarkempaan ymmärtämiseen tai ihan vain esimerkiksi kampanjaseurantaan, autamme mielellämme.

Verkkokauppa

Autamme verkkokauppoja ja muita verkossa liiketoimintaa harjoittavia yrityksiä saavuttamaan tavoitteet tehokkaammin ja nopeammin. Olipa kyse sitten kasvustrategioista, ketteristä toimintamalleista, oman datan hyödyntämisestä, sisällöistä tai digimainonnasta, meiltä löytyy kokemusta kaiken kokoisten verkkokauppojen myynnin kiihdyttämisestä.

Kasvua kansainvälisiltä markkinoilta

Olemme vauhdittaneet sekä B2C- että B2B-asiakkaittemme kansainvälistä kasvua jo lähes 20 vuoden ajan ympäri Eurooppaa, Aasiaa ja Amerikkaa. Kokenut asiantuntijatiimimme laajenee kumppaniverkostomme Publicis Median kautta 115 maahan yli 20 000 paikallisosaajan verkostoksi.

”Dagmarin tiimin kokemus ja ymmärrys eri digitaalisista kanavista siivitti markkinointimme tehokkuuden vahvaan kasvuun heti yhteistyömme aloittamisen jälkeen. Dagmar ymmärtää Suunnon liiketoimintamallin ja toimintatavat, jonka myötä saamme parasta mahdollista apua tavoitteidemme saavuttamiseen.”

Christian Henriksson, Media Strategy Lead, Suunto

Suomalaisena toimijana ymmärrämme kotimaisten yritysten kansainvälistymishaasteet – olipa kyse markkinapotentiaalin tunnustelusta ja tarvittavien investointien määrittelystä tai strategian luomisesta, kanavavalinnoista, sisällönsuunnittelusta ja tuotannosta.

Dagmar on Suunnon kumppani aina mainonnan suunnittelusta, operoinnista ja seurannasta kansainvälisen markkinointistrategian luomiseen ja kehittämiseen. Lisäksi Dagmar konsultoi meitä kanavaoptimoiduista sisällöistä ja tuottaa meille materiaaleja globaalien kampanjoidemme tarpeisiin.”

Christian Henriksson, Media Strategy Lead, Suunto

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Elina Fronzek

Business Director

elina.fronzek@dagmar.fi

+358406623810

Annika Hätönen

Client Director

annika.hatonen@dagmar.fi

+358407355082

Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Max 1 viesti kuukaudessa, noin 5 minuuttia tuoreita näkemyksiä, uutisia ja katsauksen toimialamme oleellisiin keskusteluihin.

    Kun lähetät viestin, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Pidämme huolta tiedoistasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.