Dagmar

Lyhyesti

Tuotamme liiketoimintaasi tehostavia markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Yhdistämme datan, teknologian ja taitavat asiantuntijamme etsimään uusia kasvun mahdollisuuksia ja rakentamaan vaikutusvoimaisia asiakaskokemuksia.

Muutosvoimaa markkinointiin

Intohimomme on vauhdittaa markkinoinnin uudistumista. Saat tueksesi kaikki 2020-luvun markkinoinnin kehittyneimmät työkalut ja alan laajimman asiantuntijaosaamisen. Analytiikasta, tekoälyn hyödyntämisestä ja teknologiakonsultoinnista aina luovien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien monipuoliseen käyttöön ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Joukkueessamme on 200 datavoimaisen markkinoinnin erikoisosaajaa. Saat omaa joukkuettasi täydentämään vahvan täsmätiimin, joka kootaan tavoitteiden ja tarpeittesi mukaan. Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä tuloksellisuudesta, eri toimialojen ymmärtämisestä, vahvasta digitaalisuudesta, modernista markkinointiosaamisesta ja vastuullisuudesta. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa.

Dagmar yrityksenä

Dagmar on toiminut jo vuodesta 1973. Tänä päivänä olemme Suomen suurin mediatoimisto ja Suomen suurimpia markkinointitoimistoja. Menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Seuraamme alan muutossuuntia globaalisti ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla hyvissä ajoin myös huomisen palveluihin.

Itsenäisenä toimijana olemme valinneet kaikessa läpinäkyvän linjan: asiakkaamme tietävät aina mistä maksavat.

Olemme osa Suomen suurinta markkinoinnin, viestinnän ja konsultoinnin yhtiöryhmää, Salomaa Groupia. Meille Suomen talouden tulevaisuus ja yritystoiminnan menestyminen ovat sydämen asia.

Mittakaavamme laajenee luotettavasti myös globaaliksi. Kumppaninamme on maailman suurimpiin markkinointialan ryhmittymiin kuuluva Publicis Media.

Ihmiset ovat voimavaramme

Panostamme vahvasti ihmistemme osaamiseen ja hyvinvointiin. Meitä ohjaavat Dagmarin vahvat arvot, jotka näkyvät arjessamme:

Dagmar lukuina

Dagmarin liikevaihto oli tilikaudella 2021–2022 180,4 miljoonaa euroa ja myyntikate 20,3 miljoonaa euroa.

Dagmar on myyntikatteeltaan Suomen suurimpia toimistoja, kun vertailuun otetaan laajasti kaikki media-, mainos-, digi-, viestintä- ja bränditoimistot. Vahva asema merkitsee kykyä ja vastuuta näyttää suuntaa ja viedä koko alaa eteenpäin.