Dagu työnantajana

Töihin Dagmariin?

Me yli 200 dagulaista toimimme asiakkaidemme markkinoinnin ympärille kootuissa tiimeissä. Yhdistämme niihin monipuolista osaamista liiketoiminnan kehittämisestä, markkinoinnin teknologioista, luovasta suunnittelusta, digitaalisuudesta ja markkinointiviestinnästä.

Meitä ohjaavat Dagmarin vahvat arvot, jotka näkyvät arjessamme.
Rohkeus on uskallusta uudistua; innostus on uteliaisuutta, heittäytymistä, uusien mahdollisuuksien näkemistä; näkemyksellisyys on tulevaisuuden asiantuntijuuden rakentamista yhdessä. Vastuullisuus on sitä, että jokainen dagulainen kantaa vastuuta niin omasta työstään ja osaamisestaan kuin työkaverin hyvinvoinnista ja asiakkaan edusta.

Avoimet työpaikat

Dagmar on Great Place To Work® -sertifioitu™ työpaikka!

Meille myönnetty Great Place To Work® -sertifiointi™ on globaalisti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutumisesta hyvän työpaikan rakentamiseen.

Sertifioinnin taustalla on Trust Index™ -henkilötutkimus, jolla selvitettiin dagmarilaisten aitoja arjen kokemuksia. Sertifikaattiin vaikuttivat nämä tekijät: vahva yhteisöllisyys, keskinäinen kunnioitus, positiivinen johtaminen, hyvinvoinnin tuki, innovatiivisuus.

Vahva yhteishenki

”Missään työpaikassa en ole koskaan jakanut itse tai nähnyt jaettavan niin paljon sydämiä, kauniita sanoja ja vahvaa tukea toisille. Luottamus, motivaatio ja läheisyys ovat jokaisessa päivässä melkein käsin kosketeltavia.”

Kun vuoden 2020 dagmarilaista pyydettiin kiteyttämään dagmarilaisuus kolmeen sanaan, hän vastasi: yhteisöllisyys, merkityksellisyys ja asiantuntemus.

Dagmariin hakeutuu ihmisiä, jotka arvostavat vahvaa ja kannustavaa yhteishenkeä. Reiluutta ja hyvää mieltä. Sparraamme päivittäin toinen toisiamme.

Monipuolinen asiantuntijajoukko

”Ympärilläni on käsittämätön määrä ammattitaitoa – huikean laajalla skaalalla.”

Dagulaisten asiantuntemus kattaa kaikki markkinoinnin osa-alueet. Niinpä myös taustat vaihtelevat. Kollegasi voi olla yhtä hyvin diplomi-insinööri kuin taiteen maisteri, kauppiksen käynyt tai AMK:n kasvatti, entinen toimittaja, muotibloggaaja tai start-up -yrittäjä.

Ammattitaitomme on laajasti arvostettua ja edustaa Suomen parasta osaamista. Taitavat ihmisemme ovat myös valmiita jakamaan tietojaan ja taitojaan koko yhteisön hyväksi.

Jatkuvaa uudistumista ja oppimista

”Dagmarissa voit oppia markkinoinnista mitä vaan, kun vain annat mahdollisuuden.”

Vuosikymmeniä jatkunut menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Seuraamme alan muutossuuntia globaalisti ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla hyvissä ajoin myös huomisen palveluihin.

Monipuolisuus ja suuruus avaavat sinullekin loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja rakentaa henkilökohtaista urapolkuasi kiinnostuksesi mukaan. Suomen johtavien brändien ja laaja-alaisen kumppaniverkostomme kanssa työskentely takaavat myös sen, että olet ensimmäisten joukossa kokeilemassa uusia ratkaisuja, uusia työkaluja ja toimintatapoja.

Haastamme tekemistä ja ajattelua hyvässä hengessä. Meillä voit vain onnistua tai oppia, parhaimmillaan molempia.

Valmentavaa tiimityötä

”Juuri kun luulit, että olet umpikujassa ja nostat kädet pystyyn, joku tulee tueksesi ja kertoo, miten tilanteesta pääsee eteenpäin.”

Olemme suomalainen, perheomisteinen yritys, jossa maailmaa katsotaan oman toimiston ulko-ovea ja kvartaaleja kauemmas. Haluamme tuoda Suomeen lisää osaamista ja hyvinvointia. Siksi panostamme paljon ihmistemme hyvinvointiin ja valmentavaan johtamistapaan. Kehitämme jatkuvasti tiiminvetäjiemme osaamista mm. palautteen annossa, itseohjautuvuuden vahvistamisessa, hyvinvoinnin tukemisessa ja osaamisen kehittymisen rakentamisessa – ja myös mittaamme onnistumista.

Teemme kaikkemme, jotta voit hyvin ja koet olevasi meillä parhaimmillasi.

Dagun kulttuuri

Olemme toimineet alalla menestyksekkäästi jo noin 50 vuotta. Tuona aikana olemme muuttuneet ja kasvaneet, ja sen myötä saaneet myös paljon uusia kollegoita, uusia ”dagulaisia”. Meitä yhdistää merkityksellinen työkulttuurimme, johon jokainen työntekijä osaltaan vaikuttaa. Meille on tärkeää, että kulttuurimme säilyy nyt ja tulevaisuudessa.

DAGMAR ON LIIKETOIMINNAN TEHOSTAMISEEN ERIKOISTUNUT MARKKINOINTITOIMISTO

Tavoitteemme on olla markkinointialan
johtava ja vetovoimaisin yhteisö.