Strateginen konsultointi

Saatko riittävän hyviä tuloksia markkinoinnin toimenpiteillesi? Kääntyvätkö markkinoinnin kehityshankkeet liiketoiminnan tuloksiksi? Koetko, että markkinointisi pitäisi olla nopeampaa, tehokkaampaa ja parempaa? Me autamme sinua tunnistamaan isoimmat kehityskohteesi omissa ja kumppaneidesi välisissä toimintamalleissa, löytämään isoimmat paikat tehokkuuden parantamiselle ja autamme sinua muotoilemaan strategian, joka on oikeasti toteutettavissa ja vietävissä arkeen.

Me autamme, kun haluat luoda markkinoinnin keinoin edellytyksiä tulevaisuuskestävälle liiketoiminnalle.

Markkinoinnin johtaminen

Me autamme sinua parantamaan organisaatiosi tuloksellisuutta paremmalla markkinoinnin johtamisella

Tekoäly markkinoinnissa

Tarjoamme tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja, jotka automatisoivat ja optimoivat markkinoinnin prosessejasi reaaliajassa.

Tulevaisuustyöskentely

Autamme tulevaisuusmuotoilun keinoin tunnistamaan liiketoiminnalle oikean suunnan ja parantamaan ennakointikykyä skenaario- ja tulevaisuusajattelussa.

Metaversumi ja Web3

Kiinnostaako metaversumi tai Web 3.0, mutta et tiedä mistä aloittaa? Olemme täällä auttaaksemme yritystäsi saamaan täyden hyödyn näistä tulevaisuuden teknologioista.

Markkinoinnin johtamisen palvelut

Markkinoinnin johtamisen palvelut

Autamme sinua haastavien markkinoinnin johtamiseen liittyvien strategisten haasteiden kanssa. Tunnistamme yhdessä tavoitteet, luomme mittaristot ja määritämme toimenpiteet sinne pääsemiseksi, sekä tuemme sinua myös suunnitelman toteuttamisessa ja jalkauttamisessa.

Hyödynnämme työskentelyssämme osallistavia menetelmiä, mutta pystymme työskentelemään tarvittaessa täysin avaimet käteen -toimistona tai inhouse-tiimisi tukena.

Me autamme sinua markkinoinnin strategisten haasteiden ratkaisemisessa, oli kyse sitten haasteiden tunnistamisesta nykytilaa analysoimalla, kehityskohteiden määrittelystä tai pitkän aikavälin tavoitetilan muotoilusta.

Skaalaamme aina projektimme tarpeidesi kokoiseksi, jolloin pystymme auttamaan nopeasti ja ketterästi erikokoisten haasteiden ratkaisemisessa. Kokeneet strategisen markkinoinnin asiantuntijamme auttavat sinua saamaan enemmän tehoja irti markkinoinnistasi.

Tulevaisuustyöskentely kasvua varmistamassa

Tulevaisuustyöskentely kasvua varmistamassa

Tulevaisuusajattelu on parhaimmillaan jatkuva, systemaattinen prosessi, joka luo pohjan erilaisille muuttuville skenaarioille. Se tuo varmuutta epävarmuuden keskelle – voimme jo ennalta nähdä vaihtoehtoisia tulevaisuuksia tapahtuvaksi, emmekä tule yllätetyiksi ”housut kintuissa”.

Olettepa jo aloittaneet tulevaisuustyön tai aloittamassa sitä, me autamme teitä johtamaan tekemistä ja jalkauttamaan sitä koko organisaatioon.

”Tehokas strategia markkinoinnissa ei ole pelkästään muutoksen tahdissa pysymistä; se on ennakointia, syvällistä ymmärtämistä ja hyödyntämistä kestävän liiketoiminnan kasvun turvaamiseksi.”

Tomi Suojoki, CBO

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Tomi Suojoki

Chief Business Officer

tomi.suojoki@dagmar.fi

+358407795857

Leena Kivioja

Director, Sustainability and Lead Strategist

leena.kivioja@dagmar.fi

+358503541147

Ville Fredrikson

Lead Strategist, Digital Transformation & Metaverse

ville.fredrikson@dagmar.fi

+358405186764

Samuel Tastula

Lead Strategist, Digital Transformation

samuel.tastula@dagmar.fi

+358407484301

Emma Lehtovaara

Business Director

emma.lehtovaara@dagmar.fi

+358406637741

Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Max 1 viesti kuukaudessa, noin 5 minuuttia tuoreita näkemyksiä, uutisia ja katsauksen toimialamme oleellisiin keskusteluihin.

    Kun lähetät viestin, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Pidämme huolta tiedoistasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.