UutinenDagmar 25.11.2023

Saam­me­ko esi­tel­lä: Da­gun san­ka­rit 2023

Valitsimme yhdessä taas Vuoden dagmarilaisen sekä seitsemän upeaa sankariamme, jotka tekevät arjestamme parempaa – ja joita ei aina muista kyllin kiittää. Jokainen heistä rakentaa omalta osaltaan sitä dagulaista kulttuuria, jota myös asiakkaamme arvostavat. Osaamisellaan, vastuullisuudellaan, rohkeudellaan, näkemyksellisyydellään, innostumisellaan, tulevaisuusajattelullaan ja suurella sydämellään.

Seuraavassa tiivistelmä äänestäjien perusteluista sekä tunnustuksen saaneiden omat kommentit.

Vuoden dagmarilainen: Sirpa Toljander

Sipellä on uskomattoman laaja osaaminen ja vahva strateginen näkemys asiakkaan liiketoiminnan ja markkinoinnin haasteiden ratkaisemiseksi. Hän tarttuu heti innokkaasti kaikkeen ja on hämmentävän aikaansaava. Hän tuo uutta ajattelua ja toimintamalleja pöytään. Lisäksi Sipe on aina yhtä viihdyttävää ja huumorintajuista seuraa.

”Olen onnekas siitä, että Dagmarissa olen päässyt oppimaan parhailta. Aivan häkellyin kaikista kauniista sanoista, joita kollegani olivat minusta sanoneet!”

Sirpa Toljander

Vuoden vastuullinen dagulainen: Leena Kivioja

Leenalla on huikean tärkeä rooli kasvattaa dagulaisten tietämystä vastuullisuudesta ja hän vie meitä vauhdilla vastuullisempaan huomiseen. Hän ohjaa siirtymistämme vastuullisuuden aikakaudelle niin raportoinnissa kuin arjen valinnoissamme. Leena on lämmin ja empaattinen ihminen, joka pitää huolen kollegoistaan ja asiakkaistaan.

”Lämmin kiitos ihanille kollegoille tunnustuksesta – olen hyvin otettu. Ja onnekas, että saan työskennellä tärkeän aiheen parissa inspiroivien dagulaisten kanssa. ❤”

Leena Kivioja

Vuoden rohkea dagulainen: Mikko Wivolin

Mikko on multitalentti ja vaikuttajatekemisen superstara. Hän hyppää rohkeasti kouluttamaan meitä ja asiakkaitamme, kuvaamaan TikTok-videoita ja hurmaamaan terävillä somekonsepteilla. Mikko uskaltaa tuoda näkemyksensä rakentavasti esiin – ja inspiroi muitakin näyttämällä, että mikä tahansa voi olla mahdollista.

”Rohkeus ja innostuminen kulkee käsi kädessä. Ilman innostavia kollegoita ja projekteja en voisi olla rohkeakaan. Kiitos siitä! Haluan toivottaa kaikille oikein uskaliasta ja huimapäistä loppuvuotta!”

Mikko Wivolin

Vuoden näkemyksellinen dagulainen: Anni Haavisto

Anni on vahva asiakaskokemuksen asiantuntija, jota asiakkaat arvostavat. Hän luotsaa upeasti innovaatiotyötämme ja on aina valmiina jakamaan näkemyksiään. Hänellä on paljon hyviä kehitysideoita ja uusia näkökulmia, jotka laajentavat tarjoamaamme. Anni on luonteva puhuja ja supermukava työkaveri.

”Dagmarissa on hyvä tehdä töitä, kasvaa ja kehittyä. Täällä pääsee tekemään hienoja ja kiinnostavia asiakkuuksia ja projekteja, joissa näkemystä kertyy ja sitä pääsee myös luomaan. Kiitos työkavereille huomionosoituksesta. Tällä jaksaa hyvin pimeän kauden läpi!”

Anni Haavisto

Vuoden dagulainen innostuja: Paula Wickström

Paula on meille kaikille ihan valtava voimavara ja ihminen, joka laittaa tuulemaan! Hän elää Dagun arvoja ja kulttuuria todeksi. Hän on aina iloinen, timanttinen osaaja, joka innostuu kaikesta uudesta. On hankala olla innostumatta ryhmätöistä silloin kun hän on workshopin veturina. Asiakkaat rakastavat Paulaa, samoin kuin me kaikki.

“Sarjainnostujana innostun valtavasti monipuolista osaamista omaavista henkilöistä ympärilläni – heidän kanssaan oppii joka ikinen päivä uutta ja saa apua aivan kaikkiin asioihin. Olen suunnattoman kiitollinen siitä, että Dagmarissa arvostetaan ja jopa kannustetaan innostumiseen!”

Paula Wickström

Vuoden futuristi: Johanna Pekari

Jossu on tulevaisuuden rohkea tutkimusmatkailija, joka on muokannut tulevaisuusvalmiuksiamme eteenpäin. Hän tekee töitä intohimolla ja kantaa vastuuta koko yrityksestä. Hän pitää tiimin tsempattuna, varmistaa laadun, koppaa sisäisiäkin projekteja ja auttaa kaveria. Jossu on huikea projektien johtaja ja ihminen, joka luo aurinkoa ympärilleen.

”Olen otettu ja kiitollinen tästä kollegojen antamasta tunnustuksesta, se merkitsee minulle todella paljon. On ollut upeaa päästä avaaman tulevaisuusajattelun kiehtovaa maailmaa kaikille dagmarilaisille. Kiiitos, että saan tehdä töitä teidän kanssanne ❤!”

Johanna Pekari

Vuoden onboardaaja: Sini Skott

Sini hoitaa asiakkuuksia ja isoja kokonaisuuksia niin suvereenisti, ettei mitään rajaa. Hänen tilannetajunsa on pettämätön. Hänellä on uskomaton energia ja kyky haltuunottaa mitä kompleksisempiakin kokonaisuuksia. Sini on ihan kelpo kitesurffaaja ja snowboardaajakin, mutta onboardaajana hän on olympialaisainesta.

”Sydämellinen kiitos tästä tunnustuksesta, tämä tuo minulle valtavasti iloa ja energiaa! Olen todella vaikuttunut siitä, millaisella draivilla Dagussa tartutaan uusiin haasteisiin ja omaksutaan uusia toimintamalleja. Ihan parasta, että meillä on kokonaisvaltaisia asiakkuuksia, joissa saamme olla mukana kehittämässä ja luomassa uutta!”

Sini Skott

Vuoden työkaveri: Hanna-Mari “Hansu” Kallio

Hanna-Mari on tiimin sielu, Dagmarin sydän, paras the kollega, täysi timantti ja takka, joka lämmittää meitä. Hän on tuki ja turva, joka tsemppaa kiireessäkin, antaa palautetta ja tartuttaa iloa. Hän toimii vastuullisesti ja tekee hommat hyvällä asenteella ja ammattitaidolla. Jos Hanna-Marin kaltaisia olisi enemmän, maailma olisi hurjasti parempi paikka.

”Luen kiitollisena kauniita palautteita. Meillä, etenkin tutkimuksessa, on niin timanttinen porukka kasassa, että voin vain sanoa, niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Kiitos rakkaat, ihanat työystäväni, kun olette osa arkeani ❤.”

Hanna-Mari Kallio

Lisää aiheesta