KoulutuksetDagmar 04.12.2023

Tekoälyvalmennuksemme markkinoijille ja liikkeenjohdolle

Osaamisen kasvattaminen Tekoäly Uudet teknologiat

Mitä meidän pitäisi tekoälystä tietää?

Generatiivisen tekoälyn kehitysvauhti on huikean nopeaa ja se vaikuttaa työn tekemisen tapoihin merkittävästi kaikissa organisaation rooleissa. Ymmärrys huomisen haasteista ja mahdollisuuksista auttaa tekemään parempia valintoja tänään, tehostamaan arjen työtehtäviä ja varmistamaan, että osaaminen on riittävällä tasolla. ​

Mitä tekoäly oikeastaan on ja miten se voisi käytännössä auttaa minua työssäni markkinoijana, datan ja analytiikan-, sisällöntuotannon- tai koodauksen asiantuntijana tai liiketoiminnan johtajana?

Kuvat tuotettu Midjourney-tekoälyohjelmalla.

Dagmarin tekoälykoulutusten sisältö

Markkinoinnin ammattilainen, tutustu generatiivisen tekoälyyn ja sen käyttömahdollisuuksiin omassa arjessasi!

Dagmarin generatiiviset AI –valmennukset käyvät kattavasti läpi tekoälyn historiaa, tätä päivää ja tulevaisuutta erityisesti markkinoinnin eri työtehtävien kontekstissa. Valmennukset tarjoavat tiimillesi käytännön työkaluja ja tietoa, joiden avulla voit tehostaa jokapäiväistä työskentelyäsi.​​ Koulutusten yhteydessä keskustelua käydään omalla tiimillä ja opitaan tekoälystä yhdessä oman porukan kesken.

Koulutuksemme on tarkoitettu viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille, joilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tekoälyn hyödyntämisestä.

Koulutustemme kokonaiskestot ovat 1,5-2 tuntia. ​

Koulutuksemme eivät sisällä asiakas- tai toimialakohtaista auditointia tai erikoishuomiointia, ellei siitä erikseen sovita.

”Kiitos vielä inspiroivasta setistä! Tuli paljon hyvää palautetta tiimiltä. Herätteli paljon ajatuksia meidän päässä.”

Dagmarin tekoälykoulutukseen osallistunut

Mitä saat Dagmarin tekoälykoulutuksista

Käsiinne annetaan työkaluja ja tietoa, joiden avulla voit tehostaa jokapäiväistä työskentelyä AI:n avulla.

Koulutuksissa käymme läpi esimerkiksi näitä aiheita:

  • Taustoitus generatiiviseen tekoälyyn: Mikä on suuri kielimalli ja miten se käytännössä toimii, tekoälyn rajoitteita ja hyvän kehotteen rakenne.
  • Generatiivisen tekoälyn markkinakatsaus: Miltä generatiivisten ja keskustelevien tekoälyjärjestelmien markkina tällä hetkellä näyttää? Mitä kannattaa käyttää?
  • Markkinoinnin eri roolien näkökulmia ja käytännön esimerkkejä käyttötapauksista: Osallistujien roolien mukaan käydään läpi esimerkkejä erilaisista arjen käyttötapauksista, kuten sisällöntuotanto, datan analysointi ja koodaus

Ota yhteyttä tekoäly-asiantuntijoihimme suoraan tai alla olevalla lomakkeella, niin päivitetään teidät ajan tasalle tekoälyn hyödyntämisessä markkinoinnissa!

Miikka Rahikainen

Martech Director

miikka.rahikainen@dagmar.fi

+358415062689

Tuukka Muhonen

Head of Content Automation

tuukka.muhonen@dagmar.fi

+358451772266


Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Max 1 viesti kuukaudessa, noin 5 minuuttia tuoreita näkemyksiä, uutisia ja katsauksen toimialamme oleellisiin keskusteluihin.

    Kun lähetät viestin, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Pidämme huolta tiedoistasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.