UutinenDagmar 01.09.2020

Ter­ve­tu­loa ko­tiin Voit­to! Me­dia­toi­mis­to Voit­to su­lau­tui Dag­ma­riin 1.9.2020.

Dagmar on nyt yli 200 ammattilaisen markkinoinnin asiantuntijatalo. Yhdistyminen toi lisää resursseja kehittää kyvykkyyksiä ja vauhdittaa asiakkaiden liiketoiminnan transformaatiota, kertoo Dagmarin toimitusjohtaja Krista Elopuro.

Päätös voimien yhdistämisestä oli meille kaikille helppo. Olemme työskennelleet jo pitkään yli yhtiörajojen asiakkaiden tarpeiden mukaan. Nyt voimme koota asiakastiimejä ja hyödyntää uuden ajan markkinoinnin vaatimaa osaamista vieläkin joustavammin.

Juridinen sulautumisemme toteutuu nyt, mutta henkisesti olemme pysyneet aina läheisinä. Tiemme erosivat vuonna 1983, kun Dagmarin kylkeen syntyi Mediamestarit. Nuoruuden innolla uusi yritys keräsi kokemusta myös kansainvälisestä MediaCom-ketjusta, mutta palasi itsenäiseksi ja 100 %:sti suomalaiseen omistukseen vuonna 2010. Samalla nimi vaihtui Voitoksi. Lisää osaamista ja kokemusta kertyi, kun Salomaa-ryhmäämme kuulunut tutkimusyhtiö Evidens yhdistyi Voiton kanssa.

Dagmarin ja Voiton tiet lähenivät taas viime vuosina. Jopa niin, että olemme työskennelleet keväästä 2019 asti yhteisissä tiloissa ja osaamisryhmissä.

Yhdistymisen jälkeen yhteiseen Dagmar-joukkueeseemme kuuluu nyt yli 200 markkinoinnin maailmanluokan mestaria. Asiantuntijoittemme osaamisen kirjo on juuri niin laaja kuin tämän päivän markkinoinnissa tarvitaan; strategianäkemyksestä ja liiketoimintaymmärryksestä aina tekoälyn hyödyntämiseen, markkinoinnin automaatioon ja vaikuttaviin sisältöihin. Keväällä perustamamme transformaatiotoimisto RADLY tuo vielä lisää osaamista ja AI-pohjaisia työkaluja, jotka helpottavat ja nopeuttavat markkinoinnin uudistamista.

Puhkumme iloa ja intoa.

Ota yhteyttä, tätä tunnetta tartutamme todella mielellämme.

Krista Elopuro

Chief Executive Officer

krista.elopuro@dagmar.fi

+358407537577