Verkkokaupan kehittäminen

Jos sinulla on verkkokauppa, tiedätkin jo sen vaativan jatkuvaa kehittämistä, tulosten analysointia, asiakaspolun toimivuuden seurantaa ja uusien teknologioiden ymmärtämistä.

Tarjoamme tiimiisi alan parhaat digistrategit, digimarkkinoijat, datatieteilijät, UX-asiantuntijat sekä muut erikoisosaajat, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Verkkokaupan kehittämisessä on tavoitteena tarjota asiakkaille mahdollisimman sujuva ja miellyttävä ostokokemus, joka kannustaa heitä palaamaan kauppaan uudestaan. Verkkokaupan kehittäminen vaatii usein monenlaista osaamista ja asiantuntemusta, ja se voi olla aikaa vievä ja monimutkainen prosessi. Siksi usein onkin viisasta kumppanoitua verkkokaupan kehittämisessä siihen erikoistuneiden asiantuntijoiden kanssa.

”Dagmar on toiminut arvokkaana kumppaninamme jo useiden vuosien ajan. Yhteistyömme on ulottunut verkkosivuston kehityksestä digimainontaan, ja tämä monipuolinen yhteistyö on ollut avainasemassa Vattenfallin online-myyntimme jatkuvalle vahvalle kasvulle.”

Santeri Määttänen, Product Owner – Head of New Sales team, Vattenfall

Autamme verkkokauppoja sekä muita verkossa liiketoimintaa harjoittavia yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa tehokkaammin ja nopeammin. Etsitpä keinoja asiakashankinnan tehostamiseen tai haluat vauhdittaa kasvua nykyisten asiakkaiden kautta, asiantuntijamme ovat valmiina tarjoamaan ratkaisuja tulosten saavuttamiseksi. Toimintamme on aina ketterää ja kustannustehokasta.

Onko työlistallasi jokin näistä verkkokaupan kehittämiseen liittyvistä asioista? Ota yhteyttä niin ryhdytään toimeen:

  • Uusasiakashankinta
  • Kasvun hakeminen nykyasiakkaista
  • Verkkokaupan uudistaminen tai perustaminen
  • Konversio-optimointi
  • Datan parempi hyödyntäminen
  • Verkkomyynnin strategian kehittäminen

Nopeasti liikenteeseen auditoinnilla

Haluatko kartoittaa, miten myynti ja markkinointi toimivat tällä hetkellä? Voit valita joko kokonaisvaltaisen digimyynnin auditoinnin tai keskittyä yksittäiseen osa-alueeseen, kuten
verkkokaupan käytettävyyteen. Tämä antaa kattavan kuvan nykytilasta ja siitä, kuinka voimme parantaa tuloksiasi.

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Emil Siniketo

Digital Strategist

emil.siniketo@dagmar.fi

+358405323595

Heikki Pieniniemi

Chief Business Officer – Digital Sales

heikki.pieniniemi@dagmar.fi

0407173462