Digitaalisen sisältömarkkinoinnin palvelut

Hyvä sisältömarkkinointi auttaa, inspiroi, viihdyttää ja näyttää brändistä mainontaa aidomman puolen. Vastuullisuudesta ja aitoudesta ei sisältömarkkinoinnissa voi tinkiä, muttei myöskään rehdin kaupallisista tavoitteista. Sisältömarkkinointi on markkinointia asiakkaan ehdoilla. 

Meidän ammattitaitoamme on digitaalinen, kaupallinen sisältömarkkinointi. Tarkoitamme sillä tavoitteellista vaikuttajamarkkinointia, brändille kotiutuvia luovia somesisältöjä, palvelevia ja seo-optimoituja saittisisältöjä – sekä tietenkin strategisia valintoja näiden taustalla. Tuomme tiimiisi somen ja vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaiset, journalistiset kirjoittajat, monipuolisen tuotantodeskin ja näkemykselliset sisältöstrategit.  

DAGMAR ON NÄKEMYKSELLINEN LUOVA KUMPPANISI

DAGMAR ON NÄKEMYKSELLINEN LUOVA KUMPPANISI

Dagmarista saat samasta paikasta tasokkaat luovat palvelut, strategisen markkinoinnin suunnittelun sekä mediasuunnittelun.

Tee sisältömarkkinoinnista suunnitelmallista kanssamme! 

Teemme kanavaoptimoitua ja tuloksellista sisällönsuunnittelua sekä kohderyhmälähtöistä ja vaikuttavaa sisältöjen toteutusta. Palvelemme tarpeesi mukaan avaimet käteen -toimistona tai tulemme inhouse-tiimisi tueksi. 

Somepalvelut

Viemme brändisi someen tavoitteet edellä. Suunnittelemme erottuvat luovat konseptit ja teemat, tuotamme kiinnostavat sisällöt, huolehdimme mainonnasta ja siitä, että some on strateginen osa markkinointiviestintääsi.

Vaikuttajamarkkinoinnin palvelut

Rakennamme vaikuttajamarkkinoinnistasi pitkäjänteistä ja tuloksellista. Etsimme brändillesi juuri oikeat vaikuttajat ja huolehdimme käytännöistä – ja siitä, että tuloksia myös mitataan.

Sisältömarkkinoinnin tuotannot

Suunnittelemme ja tuotamme sisältömarkkinoinnin tuotannot videosarjasta SEO-optimoituihin artikkeleihin.

”Dagmarin upea tiimi onnistui kiteyttämään uuden äänensävymme selkeäksi ja konkreettiseksi työkaluksi. Saimme juuri sen mitä tarvitsimme – enemmän kuin osasimme tilata. Kaiken lisäksi tapaamiset olivat täynnä yhdessä tekemisen riemua ja uusia oivalluksia. Kiitos ❤”  

Aiju Ahlakorpi, Sisältömarkkinoinnin päällikkö, YIT Koti / markkinointi
Mietityttääkö AI sisällöntuotannon mullistajana?

Mietityttääkö AI sisällöntuotannon mullistajana?

Utelias tiimimme käyttää työssään AI-työkaluja päivittäin ja jakaa mielellään oppejaan. Oppimatka on kaikilla vasta alussa, mutta käytännönläheiset AI-koulutuksemme ovat saaneet paljon kiitosta. Kysy lisää niin opitaan yhdessä ja testaillaan mahdollisuuksia uudistaa sisällöntuotantosi!

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Teija Jokinen

Chief Business Officer – Creative

teija.jokinen@dagmar.fi

+358408327727

Mikko Wivolin

Social Creative

mikko.wivolin@dagmar.fi

+358409311201

Laura Kähkölä

Senior Creative Producer

laura.kahkola@dagmar.fi

+358406831177

Sirpa Toljander

Content Director

sirpa.toljander@dagmar.fi

+358456450616

Ida-Maria Erholtz

Production Manager

ida-maria.erholtz@dagmar.fi

+358408458806

Sarah Grünn von Walzel

Project Manager, Head of Influencer Marketing

sarah.grunn@dagmar.fi

0505249753

Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Max 1 viesti kuukaudessa, noin 5 minuuttia tuoreita näkemyksiä, uutisia ja katsauksen toimialamme oleellisiin keskusteluihin.

    Kun lähetät viestin, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Pidämme huolta tiedoistasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.