Vaikuttajamarkkinoinnin palvelut

Vaikuttajamarkkinointi on markkinointistrategia, jossa yritykset tekevät yhteistyötä sellaisten henkilöiden tai tahojen kanssa, joilla on sitoutunut seuraajakunta ja vaikutusvalta tiettyyn kohdeyleisöön.

Vaikuttajamarkkinoinnin strategisena kumppanina autamme asiakkaitamme tekemään tavoitteellista sekä vastuullista vaikuttajamarkkinointia.

Vaikuttajamarkkinoinnin strategisena kumppanina tarjoamme monipuolisia ratkaisuja kaikkiin vaikuttajamarkkinoinnin haasteisiin sekä tavoitteisiin.

Vaikuttajamarkkinoinnin strategisena kumppanina tarjoamme monipuolisia ratkaisuja kaikkiin vaikuttajamarkkinoinnin haasteisiin sekä tavoitteisiin.

 • Vaikuttajamarkkinoinnin strategiat ja vuosisuunnitelmat? Check!
 • In-house pelikirjat vaikuttajatiimisi tueksi? Check!
 • Liiketoiminnan tavoitteisiin pohjautuvat mittarit? Check!
 • Brändin arvojen ja kohderyhmän näköistä vaikuttajamarkkinointia? CHECK!

Kaiken lisäksi meidän kanssamme on kiva tehdä hommia, samalla puolella pöytää.

Mikä on brändisi vaikuttajamarkkinoinnin tavoite, ja miten se näkyy liiketoiminnan tavoitteissa? Miksi teette vaikuttajamarkkinointia ja miten varmistatte, että vaikuttajatekeminen on mitattavaa ja vastuullista?

”Dagmarissa on saman katon alla poikkeuksellisen laaja ja monipuolinen joukko asiantuntijoita. Vaikuttajamarkkinoinnin strategisessa suunnittelussa on usein mukana strategin lisäksi data-analyytikko, mediasuunnittelija, sisältösuunnittelija sekä kanavia ja vaikuttajia ymmärtäviä asiantuntijoita.
Yhdistämme osaamisemme asiakkaalle saumattomaksi ratkaisuksi, jossa otetaan huomioon koko markkinoinnin suunnitelma sekä asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet. Monipuolinen asiantuntijaryhmämme on meidän sekä asiakkaidemme vahvuus.”, kertoo Dagmarin Head of Influencer Marketing Sarah Grünn von Walzel.

Onpa tavoitteena joko oston esteiden kumoaminen, mielikuvien muuttaminen tai harkinnan kasvattaminen, työstämme yhdessä asiakkaamme kanssa vaikuttajamarkkinoinnin strategian, joka ottaa huomioon asiakaspolkulähtöisen ajattelun sekä markkinoinnin ja viestinnän tahtotilan.

”Huikeat tulokset puhuvat puolestaan. Yhteistyö vaikuttajamarkkinoinnin osalta Dagmarin kanssa on ensi sijassa helppoa ja laadukasta! Dagmarin vaikuttamarkkinoinnin spesialisti pitää langat käsissään ja vastaa asiakkaan tarpeeseen kerta kerran jälkeen. Yhteistyö ei voisi olla helpompaa!”

Liisa Wall, Content Manager, Kesko

Vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijamme tekevät tiivistä yhteistyötä Dagmarin tutkijoiden, data-analyytikkojen, mediasuunnittelijoiden sekä sisältöasiantuntijoiden kanssa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tiivis yhteistyö mahdollistaa saumattomien media- ja markkinointisuunnitelmien teon, joissa vaikuttajamarkkinointi on otettu kokonaisvaltaisesti huomioon ROMI-mallinnuksista lähtien. Siiloton työskentely takaa erinomaisen työn laadun sekä tehokkaan ajankäytön.

Dagmarin ROMI-mallinnuksien mukaan vaikuttajamarkkinoinnin ROMI on ollut keskimäärin +168 % parempi, kuin markkinoinnin keskimääräinen ROMI* (silloin, kun vaikuttajamarkkinointi on ollut osana mediamixiä). Markkinoinnin keskimääräinen ROMI on 4,5.

Ilkka Keskiväli, Director Advanced Analytics

Tarjoamme strategisten ratkaisujen ja in-house pelikirjojen lisäksi vaikuttajamarkkinoinnin vuosisuunnitelmia sekä niiden toteuttamista vaikuttajakartoituksista raportointiin asti.

Tuloksellinen vaikuttajamarkkinointi

Tee vaikuttajamarkkinoinnista suunnitelmallista ja kannattavaa kanssamme

Palvelemme tarpeidesi mukaan joko avaimet käteen -menetelmällä, tai sparraamalla in-house- tiimiänne.

Onko kehitystarpeenasi joku seuraavista? Ota yhteyttä, niin kääritään hihat:

 • Vaikuttajamarkkinoinnin strategiat ja vuosisuunnitelmat
 • Kanava- ja vaikuttajalähtöiset luovat konsepti
 • Vaikuttajamarkkinoinnin pelikirja sisäiseen käyttöön tai kumppanille
 • Kanavaoptimoitu vaikuttajamarkkinoinnin
 • Kohderyhmää ja brändin arvoja edustavat vaikuttajavalinnat
 • Vaikuttajamarkkinoinnin tuloksellisuus ja mittaaminen

OPPIA IKÄ KAIKKI

Haluaisitko oppia lisää vaikuttajamarkkinoinnista? Vaikuttajamarkkinoinnin koulutuksemme ovat räätälöitävissä tarpeidenne pohjalta. Koulutuksista saat koulutustallenteen sekä materiaalit koko tiimin käyttöön. Teemme myös vaikuttajamarkkinoinnin pelikirjoja, jotka toimivat sisäisinä ohjemanuaaleina.

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Sarah Grünn von Walzel

Project Manager, Head of Influencer Marketing

sarah.grunn@dagmar.fi

0505249753

Mikko Wivolin

Creative Content & Influencer Specialist

mikko.wivolin@dagmar.fi

+358409311201

Susanna Öster

Concept designer & Influencer strategist

susanna.oster@dagmar.fi

+358443337801

Juuli Rantala

Marketing Specialist

juuli.rantala@dagmar.fi

+358504643079

Heta Vuorinen

Digital Planner

heta.vuorinen@dagmar.fi

+358443621777

Julia Vuorinen

Pidempiaikaisella vapaalla

Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

  Max 1 viesti kuukaudessa, noin 5 minuuttia tuoreita näkemyksiä, uutisia ja katsauksen toimialamme oleellisiin keskusteluihin.

  Kun lähetät viestin, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Pidämme huolta tiedoistasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.