Metaversumi ja Web3

Metaversumi ja Web 3.0 ovat tulevaisuuden digitaalisen liiketoiminnan keskeisiä kehityssuuntia, joita jokaisen markkinoijan tulisi ymmärtää. Yhdessä nämä kaksi teknologiaa tarjoavat mahdollisuuden rakentaa syvempiä, merkityksellisempiä suhteita asiakkaisiinne.  

Kiinnostaako metaversumi tai Web 3.0, mutta et tiedä mistä aloittaa? Olemme täällä auttaaksemme yritystäsi saamaan täyden hyödyn näistä tulevaisuuden teknologioista. 

Inspiraatiopuheenvuoro yrityksellesi

Mitä metaversumi ja web3 tarkoittavat? Inspiraatiopuheenvuorossa käymme läpi yleisimmät aiheeseen liittyvät termit ja esimerkkien avulla havainnollistamme, mitä aihe tarkoittaa.

Metaversumityöpaja yrityksellesi

Kun haluatte miettiä, mitä mahdollisuuksia (tai huomioitavia uhkia) metaversumi voi tuoda yritykellenne, toteutamme asiantuntijoidemme johdolla teille oman Metaversumityöpajan!

Tulevaisuustyöpaja

Järjestämme avaimet käteen -tulevaisuustyöpajan yrityksellesi, ja huomioimme metaversumin yhtenä tulevaisuusskenaariona. Työpajassa avaamme silmiä mahdollisiin tulevaisuuksiin, jäsentelemme metaversumin mahdollisuuksia ja työstämme valittuja paloja konkretiaan asti.

Metaversumi markkinoijalle

Metaversumi markkinoijalle -opas

Ensimmäinen askel matkalla metaversumiin on ymmärtää mistä on kysymys. Sitä varten kokosimme metaversumioppaan – ensimmäisen laatuaan Suomessa. Oppaasta saat perusannoksen metaversumitietoa ja aiheeseen liittyvät käsitteet tulevat tutuksi.

Me Dagmarissa uskomme, että tulevaisuuteen varustautuminen ei ole koskaan pahitteeksi. Se on paitsi valtavan innostavaa ja luovuutta inspiroivaa, myös yritysten liiketoiminnan menestyksen ehdoton edellytys. 

”Aluksi mietitytti, että miten tässä osaa mitään kehittää, mutta hyvin meni. Oli kiinnostavaa ja tuli hyvää keskustelua. Metaverse on hyvin kiinnostava tulevaisuuden asia, jossa pääsee todella miettimään boxin ulkopuolelta.”

”Vaikka metaversumi on aika hähmäinen asia vielä, tämä workshop tuntui suht konkreettiselta – kiva että suunniteltiin konkreettisia juttuja yrityksille! Eli hyvät tehtävät!” 

Kommentteja osallistujilta työpajoista

Keskustelua metaversumin puolesta ja sitä vastaan käydään vilkkaasti. Onko se vauhdilla lähestyvä uusi normaali ja miljardien liiketoimintamahdollisuus, johon tulee varautua jo nyt, vai odotellaanko vielä 10 vuotta ja katsellaan mitä tapahtuu? 

Siinä missä perinteiset sosiaalisen median alustat rajoittavat interaktiota, metaversumi tarjoaa tilan, jossa asiakkaat voivat kokea tuotteesi ja palvelusi uudella, immersiivisellä tavalla.  
 

Web3:n tarkoituksena on luoda avoimempi ja hajautetumpi internet, joka on käyttäjien hallinnassa ja joka hyödyntää älykkäitä sopimuksia ja lohkoketjuteknologiaa. Web 3.0 mahdollistaa turvalliset, hajautetut ja personoidut digitaaliset kokemukset. Se tuo lisäarvoa markkinointiin tarjoamalla asiakkaille paremman mahdollisuuden hallita omaa dataansa, uudenlaisia lisäarvopalveluita sekä rakentaa kokemuksia yhdessä brändien kesken.

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Ville Fredrikson

Lead Strategist, Digital Transformation & Metaverse

ville.fredrikson@dagmar.fi

+358405186764

Tomi Suojoki

Chief Business Officer

tomi.suojoki@dagmar.fi

+358407795857

Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Max 1 viesti kuukaudessa, noin 5 minuuttia tuoreita näkemyksiä, uutisia ja katsauksen toimialamme oleellisiin keskusteluihin.

    Kun lähetät viestin, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Pidämme huolta tiedoistasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.