BlogiDagmar 30.01.2023

He ovat vuoden dagmarilainen, rohkein, näkemyksellisin ja aurinkoisin – tutustu Dagmarin huippuosaajiin!

Kulttuuri

Dagmarilaiset valitsevat vuosittain keskuudestaan erilaisia tunnustuksen saajia. Kollegojen perustelut välittävät kuvaa talon superammattilaisista ja huikeista arjen piristäjistä, joiden myötä työ tuntuu erityisen hyvältä.

Dagmarissa kaikki työntekijät ovat arvokkaita. Toisillemme hyvää mieltä ja tunnustusta jakaaksemme olemme kuitenkin jo vuosia äänestäneet joukostamme erilaisia sankareita. Eniten ääniä saaneet palkitaan, mutta äänet jakautuivat tänäkin vuonna vahvasti. Tutustu tunnustusten myötä Dagmarin ammattilaisiin!

Vuoden dagmarilainen #1: Business Director Sanna Marttinen

Kollegojen perustelut: Sannassa kiteytyvät Dagmarin arvot: innostus, rohkeus, vastuullisuus ja näkemyksellisyys. Hän innostaa kollegoja ja lähestyy asioita positiivisen kautta. Hän kannustaa avoimeen keskusteluun ja pitää huolta tiimistään sekä yleisestä hyvinvoinnista Dagmarilla. Ja mikä tärkeintä: Sanna pitää aina kiinni lupauksistaan.

”Dagmar on hieno joukkue, jota fanitan. Iloitsen jatkuvasti, kun saan olla tässä porukassa mukana. Toimiva työyhteisö on työsuhde-etu, jonka me kaikki toisillemme luomme. Yksi eniten arvostamistani asioista Dagussa on kykymme keskustella. Kerromme rehellisesti oman näkökantamme asioista ja kuuntelemme toisiamme. Näin syntyy kaikkea mielenkiintoista, edistystä ja ajattelua. Niitä tarvitaan markkinoinnissa, joka luodaan tavallaan joka tilanteeseen uudelleen”

Sanna sanoo.

Sanna Marttinen vetää asiakkuustiimejä ja Dagmarin asiakasheimoa yhdessä muiden heimoneuvostolaisten kanssa. Hän on mukana myös osaamisen kehittämisen strategiaprojektissa ja toimii esihenkilönä.

Vuoden dagmarilainen #2: Emäntä Kati Nuikka

Kollegojen perustelut: Kati on organisaation selkäranka, arjen piristys ja kollega suurella sydämellä. Hän auttaa aina muita ja jaksaa vastailla kysymyksiin. Kati jaksaa kärsivällisesti hoitaa niitäkin hommia, jotka eivät välttämättä hänelle edes kuuluisi. Jokaisella pitäisi olla elämässään yksi tällainen henkilö.

”Olen viihtynyt Dagmarissa jo 26 vuotta. Täällä on hyvä henki ja ihanat työkaverit. Työssäni parasta on itsenäisyys. Pitkä historia tuo myös näkemyksellisyyttä työni hoitamiseen. Osaan ennakoida tilanteita ja huomaan heti, jos tulossa on vaikka asiakaspalaveri, jonne ei ole tilattu tarjoiluja. Olen luonteeltani rauhallinen, mikä auttaa paljon. Vaikka tilanteet muuttuisivat, pasmani eivät mene sekaisin. Hoidan hommat aina tärkeysjärjestyksessä”

Kati sanoo.

Kati Nuikka vastaa Dagmarin tarjoiluista ja on toimitilojen siivouksen yhteyshenkilö.

Vuoden rohkea: Lead Stategist Ville Fredrikson

Kollegojen perustelut: Ville on näkemyksellään muovannut merkittävästi Dagmarin tulevaisuuden suuntaa. Hän on huikea yhdistelmä sekä laajaa että syvää osaamista. Ville on selkeä, näkemyksellinen, vastuullinen, ystävällinen ja rauhallinen – ja hyppää mukaan kaikkeen uuteen. Hän jakaa näkemystään kollegoille ja asiakkaille uskottavasti sekä ammattimaisesti.

”Tunnustus pohjautuu varmastikin rooliini, jossa kehitän uusia palveluita ja Dagmarin tarjoamaa. Olen innostunut uusista teemoista ja puhunut niistä melko ennakkoluulottomasti. Välillä olen tuonut raakileitakin ideoita esille. Kun olen saanut positiivista vastakaikua ajatuksilleni, on se motivoinut jatkamaan kehitystä seuraavalle tasolle”

Ville sanoo.

Ville Fredrikson toimii asiakkaiden digimarkkinoinnin kokonaisvaltaisena kehittäjänä. Hän kuuluu myös Dagmarin tulevaisuustyöryhmään ja edistää sitä kautta talon osaamista Web 3.0- ja metaversumi-aiheiden saralla.

Vuoden näkemyksellinen #1: Digital Manager / Head of Programmatic Jonne Salovaara

Kollegojen perustelut: Jonne on kaikkien Dagmarin arvojen ilmentymä: hän on huikean näkemyksellinen tyyppi, joka haastaa asiakasta rohkeasti. Erityisesti hän on meritoitunut poikkeuksellisen syväluotaavissa digin kehitykseen ja muutoksiin liittyvissä asioissa. Jonne on todellinen luottopeluri ja timantti jokaisessa tiimissä, jossa hän vaikuttaa.

”Olen pyrkinyt jo pitkään jeesaamaan kollegoja arjessa mahdollisimman paljon. Monipuoliset työtehtävät ja erilaiset asiakkuudet ovat kasvattaneet näkemystäni. Tosin ymmärrän oikeastaan vasta nyt, miten vähän tiedän omasta leipälajistani eli digitaalisesta markkinoinnista. Onneksi Dagmar on niin iso talo, että arjessa saa oppia jatkuvasti uutta”

Jonne pohtii.

Jonne Salovaara vastaa Dagmarin ohjelmallisesta ostamisesta. Lisäksi hän toimii vanhempana digisuunnittelijana muutamissa asiakkuuksissa.

Vuoden näkemyksellinen #2: Client Director Mari Riipinen

Kollegojen perustelut: Marilla on timanttista ja selkeää näkemystä, joka vakuuttaa asiakkaat osaamisestamme. Hän kaivaa näkemystä asiakkaan omasta datasta mielettömällä asiantuntemuksella ja esittää kysymyksiä sekä huomioita, joista oma tiimimme ja asiakas oppii jatkuvasti uutta.

”Minulle näkemyksellisyys on Dagmarin arvoista tärkein ja aivan brändimme ytimessä. Luulen, että minua äänestettiin tunnustuksen saajaksi erityisesti asiakkaan ROMI-työkalun pohjalta tekemieni yhteenvetojen ja suositusten vuoksi. Innostun tutkimusdatasta ja -työkaluista, joiden kautta voin mediastrategina ymmärtää tapahtunutta ja tehdä perusteltuja suosituksia tulevaan”

Mari sanoo.

Mari Riipinen toimii Dagmarissa asiakkuusjohtajana ja mediastrategina.

Vuoden vastuullinen: Lead Strategist Leena Kivioja

Kollegojen perustelut: Leena on täyttä timanttia! Hän kysyy, kyseenalaistaa ja muistaa aina huolehtia kollegojensa hyvinvoinnista. Leena on empaattinen ja alati utelias asiantuntija, joka ei omien sanojensa mukaan myy – mutta henkilöbrändi myy asiakkaalle kuin häkä. Hän jakaa näkemystänsä koko tiimille ja pyrkii aidosti vastuulliseen tekemiseen.

”Olen todella otettu tunnustuksesta ja on ihanaa, jos olen ollut hyvä kollega. Takana on opettavainen vuosi. Olen oppinut paljon kollegoiltani, ja Dagmarissa on kivaa olla töissä – täällä on huippuosaajia ja ihania ihmisiä”

Leena sanoo.

Leena Kivioja työskentelee asiakasprojekteissa, jotka liittyvät usein asiakaskokemuksen ja markkinoinnin strategiseen kehitykseen sekä tulevaisuusajatteluun ja innovointiin. Lisäksi hän tekee mentorointia ja valmennuksia.

Vuoden tyylikkäin innostaja: CX Specialist Esa Töykkälä

Kollegojen perustelut: Esa on tuonut innostusta koko Dagmarille. Hän vie omaa osaamistaan innokkaasti ja esimerkillisesti eteenpäin. Hän on ottanut rohkeasti ja onnistuneesti haltuun uutta rooliaan ja ehdottaa rohkeasti uusia juttuja. Esa on helposti lähestyttävä ja innostaa ihmisiä ympärillään. Tyylinsä puolesta kaveri on kuin suoraan Mad Menistä.

”Minulla on töissä tasan yksi päätavoite: olla hyvä työkaveri muille. Kaikki muu tulee sen jälkeen. Harjoittelen sitä tietysti edelleen, mutta erityisesti lämmittää kuulla, että dagulaiset ovat pitäneet minua innostavana ja helposti lähestyttävänä. Tutkin ja kehitän Dagmarilla paljon uutta sekä jaan osaamistani kollegoille”

Esa sanoo.

Esa Töykkälä auttaa asiakkaita parantamaan verkkosivujen asiakaskokemusta tutkimuksen ja testauksen keinoin.

Vuoden ilopilleri: Digital Planner Aleksi Kantonen

Kollegojen perustelut: Aleksi on aina iloinen, positiivinen, sosiaalinen ja avulias. Hän luo energistä ilmapiiriä ympärilleen ja jaksaa aina piristää muita. Myös asiakkaat ovat kovin ihastuneita Aleksin pirskahtelevaan persoonaan.

”Pyrin aina olemaan oma itseni ja luomaan ympärilleni hyvää henkeä, mikä on selkeästi välittynyt muille. Se on todella siisti juttu! Oli kyseessä sitten työpaikka, opiskelupiirit tai sukulaissuhteet, minusta on tärkeää, että porukka voi tuntea itsensä tervetulleiksi ja osaksi yhteisöä. Saan myös itse muista ihmisistä energiaa”

Aleksi sanoo.

Aleksi Kantonen työskentelee Dagmarin SEA-tiimissä digisuunnittelijana, eli hän tekee hakumainontaa asiakkaille.

Vuoden aurinkoisin: Office Assistant Milla Myllymäki

Kollegojen perustelut: Milla luo hyvää fiilistä Dagmariin. Hän on aina valmis auttamaan, minkä lisäksi hän tuo iloa päiviin huomaavaisuudellaan ja positiivisuudellaan. Milla raivaa tieltämme monenlaiset arjen harmit. Ulkona voi sataa räntää tai olla hämärää, mutta aina kun kohtaan Millan, aurinko paistaa.

Milla Myllymäen työpäivät täyttyvät asiakaspalvelusta, palavereiden koordinoinnista ja muista assistentin töistä.

tämän blogin kirjoitti

LISÄÄ SISÄLTÖJÄ AIHEESTA