Dynaaminen mainonta

Dynaamiset mainokset ovat ratkaisu, kun tarvitaan paljon mainosversioita, personointia, skaalaa tai mainoksia halutaan muokata kampanjoiden aikana. Dynaamiset mainokset helpottavat mainosten versiointia.

Aineistojen muokkaus tapahtuu reaaliaikaisesti ja tämä mahdollistaa suurten mainosversiomäärien tuotannon ketterästi, kun halutaan tuottaa eri mainosversiot eri kohderyhmille.

Dynaamiset mainokset mahdollistavat mainonnan personoinnin.

Dynaamiset mainokset mahdollistavat mainonnan personoinnin.

Dynaamiset mainokset ovat ratkaisu, kun halutaan mainonnalta älykästä personointia. Verkkokaupan sadalle tuotteelle ei tarvitse tehdä sataa mainosta. Riittää, kun tuotamme yhden, johon voi vaihtaa automaation avulla kaikkien sadan tuotteen tiedot. Esimerkiksi tuotteen kuvan, tuotekuvauksen ja hinnan.

Dynaamisessa mainoksessa sisältö päivittyy automaattisesti kohdennuksen mukaisesti. Esimerkiksi kun haluamme, että mainoksen sisältö vaihtuu säätiedon tai geo-lokaation perusteella. Kaiken keskiössä on kuluttajan tunnistaminen ja hänelle mahdollisimman räätälöidyn sisällön näyttäminen.

Dynaaminen mainonta mahdollistaa myös A/B-testauksen, jolla varmistamme, että mainonnassa hyödynnetään aina tehokkainta versiota.

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Tuukka Muhonen

Head of Content Automation

tuukka.muhonen@dagmar.fi

+358451772266

Edward Hultin

Digital Planner

edward.hultin@dagmar.fi

+358400711939

Mats Lehtinen

Digital Manager

mats.lehtinen@dagmar.fi

+358407190141

Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Max 1 viesti kuukaudessa, noin 5 minuuttia tuoreita näkemyksiä, uutisia ja katsauksen toimialamme oleellisiin keskusteluihin.

    Kun lähetät viestin, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Pidämme huolta tiedoistasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.