BlogiDagmar 07.12.2022

Dagmar on nyt Great Place to Work -sertifioitu™

Kulttuuri

Dagmarille myönnetty Great Place To Work -sertifiointi™ on globaalisti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutumisesta hyvän työpaikan rakentamiseen. HR Manager Marianne Arima uskoo, että sertifiointiin vaikuttivat Dagmarin vahva yhteisöllisyys, keskinäinen kunnioitus, positiivinen johtaminen, hyvinvoinnin tuki sekä innovatiivisuus.

Great Place to Work® on lähes sadassa maassa toimiva tutkimus-, konsultointi- ja koulutusyritys, joka auttaa organisaatioita tunnistamaan, luomaan ja ylläpitämään hyviä työpaikkoja. Suomessa Great Place to Work® Finland on toiminut jo 20 vuoden ajan. Yritys julkaisee vuosittain Suomen Parhaat Työpaikat™ -listan.

– Omien henkilöstökyselyjemme mukaan meillä viihdytään ja yhteisömme osaamista ja tukea arvostetaan. Pidimme silti tärkeänä, että dagmarilaiset voivat kertoa arjen kokemuksistaan avoimesti puolueettomalle kumppanille. Kaikilla yrityksillä voi olla kipupisteitä, joita ei itse osata tunnistaa tai jotka eivät nouse esiin omissa kyselyissä. Vain tunnistamalla ja tunnustamalla myös piilevät kehityskohteet voimme kasvaa yhä paremmaksi työyhteisöksi, kertoo Dagmarin toimitusjohtaja Krista Elopuro.

Millainen työyhteisö Dagmar on?

GPTW-metodilla selvitetään vuosittain 10 000 organisaation ja yli 10 miljoonan työntekijän kokemuksia omasta työpaikastaan. Kysely toteutetaan samansisältöisenä, joten tuloksia voidaan vertailla sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Tiivistelmä Dagmarista työpaikkana on julkaistu Great Place to Work -sivustolla.

Tulosten analysoinnin pohjalta Dagmarin sertifiointiin vaikuttivat seuraavat tekijät:

Vahva yhteisöllisyys
Tunnemme kollegavoiman. Teemme jatkuvasti yhteistyötä yli osaamisryhmien, mahtavien ja osaavien kollegoidemme kanssa. Meille upea työyhteisö tarkoittaa vastuun antamista ja kantamista – ihmisiin luottamista. Olemme aidosti ylpeitä dagulaisuudestamme.

Keskinäinen kunnioitus
Arvostamme, kuuntelemme, kannustamme, osallistamme. Pidämme toistemme erilaisuutta rikkautena ja mahdollisuutena oppia ajattelemaan eri näkökulmista. Huomioimme kaikki tasapuolisesti. Uskallamme pyytää matalalla kynnyksellä apua – meillä ei tarvitse jäädä yksin, aina joku auttaa.

Positiivinen johtaminen
Meillä tuetaan, sparrataan yhdessä ja keskustellaan avoimesti. Haluamme, että meillä jokainen voi kokea mahdollisimman usein onnistumisen tunteita. Sillä jokainen dagulainen on supertärkeä koko yhteisömme onnistumiselle. Mitä paremmin me kaikki onnistumme, sitä paremmin voimme auttaa asiakkaitamme menestymään.

Hyvinvoinnin tuki
Meillä osoitetaan aitoa kiinnostusta hyvinvointiamme kohtaan. Työympäristömme on turvallinen ja terveellinen. Saamme tukea niin mielen hyvinvointiin kuin fyysisen terveyden ylläpitoon. Arjessa kuulee usein dagulaisten omasta suusta, että ”Dagmar on todella inhimillinen työpaikka”. Inhimillisyys tarkoittaa meillä sitä, että töitä tehdään sopivasti, jotta energiaa ja intoa riittää myös vapaa-aikaan.

Innovatiivisuus
Uudistumme ja uudistamme, haluamme toimia muutosvoimana koko markkinointialalle. Meidät tunnetaan jatkuvasta uteliaisuudesta uudelle ja innosta kasvattaa niin omaa kuin toistenkin osaamista. Kehittymisestä ja uuden luomisesta saamme myös upeilta asiakkailtamme tasaisesti kiitosta. Olipa kyseessä paremmat toimintatavat tai vastaaminen odottamattomiin haasteisiin markkinoilla olemme ensimmäisinä näyttämässä suuntaa ja etsimässä ratkaisuja.

Tällä tiellä on hienoa jatkaa eteenpäin. Kun suunta on selkeä ja ilmapiiri turvallisen rakentava, me kaikki dagulaiset voimme yhdessä puhaltaa kulttuuriimme juuri sellaisen hengen kuin haluamme.

Great Place to Work -sertifiointi™ perustuu Trust model -malliin ja Trust Index™-henkilöstökyselyyn, joiden kehittämiseen on saatu tukea neljältä huippuyliopistolta: Duke University, Harvard University, The University of Chicago ja Wharton University of Pennsylvania.

tämän blogin kirjoitti

LISÄÄ SISÄLTÖJÄ AIHEESTA