BlogiDagmar 22.08.2019

Dagmarin toimitusjohtajaksi Krista Elopuro

Kulttuuri

Dagmar saa uuden toimitusjohtajan 1.9.2019 alkaen. Uusi kippari on Dagmarin tiedolla johtamisen yksikön, Dagmar Driven, nykyinen vetäjä ja koko Dagmarin COO Krista Elopuro.

rista Elopuro on ollut rakentamassa Dagmarin menestystä vuodesta 2006. Viime vuosina hän on keskittynyt luomaan Driven 30-henkisen asiantuntijajoukon kanssa työkaluja ja malleja, joilla yritykset voivat tehostaa tiedolla johtamista, asiakkuuksien kehittämistä ja markkinoinnin digitalisointia. Uudet koneoppimista hyödyntävät ratkaisut muuttavat koko markkinoinnin toimintamalleja.

”Olen huikean innoissani uusista ratkaisuista, joilla autamme asiakkaitamme menestymään. Ja olen ylpeä asiakkaistamme, jotka lähtevät rohkeasti kasvattamaan myyntiään uusilla tavoilla. Haluamme olla paras ja ketterin kumppani asiakaspolkujen löytämisessä ja hyvien asiakaskokemusten rakentamisessa. Tavoitteemme on olla entistäkin kokonaisvaltaisempi kumppani asiakkaillemme”, linjaa Krista Elopuro.

Dagmaria vuodesta 2001 luotsannut Tuula Kallio jää eläkkeelle. Toimitusjohtajan vaihto tapahtuu hyvässä tilanteessa, Dagmarin kasvu ja menestys on ollut vakaata pitkän aikaa. Viime tilikaudella liikevaihto kasvoi 16 %, kaikkiaan 156 miljoonaan euroon, ja sama kasvuvauhti on jatkunut kuluvalla kaudella.

”Tämä on ollut hieno matka upealla joukkueella, upeiden asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Olen kiitollinen myös hienosta kulttuuristamme, jota johtoryhmämme, erinomaiset esimiehemme ja koko henkilöstömme vaalii. Uteliaisuus uuteen ja intohimo osaamisen jatkuvaan kasvattamiseen kuljettavat Dagmaria eteenpäin tulevaisuudessakin”, kiittää Tuula Kallio.

Salomaa Yhtiöiden toimitusjohtaja Antti Kärävä on hyvin tyytyväinen, että uusi toimitusjohtaja löytyi Dagmarin sisältä:

”Krista on loistava valinta uudeksi toimitusjohtajaksi. Dagmarin lisäksi hänellä on kokemusta vähittäiskaupan ja palvelualan liiketoiminnasta. Kristassa yhdistyvät vahva johtajuus ja toimeenpanokyky. Uskon, että sekä Dagmarin asiakkaat että henkilöstö hyötyvät hänen näkemyksellisyydestään ja innostaan uudistaa markkinointia tekoälyllä.

Haluan kiittää Tuulaa Dagmarin erinomaisesta johtamisesta markkinoinnin isossa muutoksessa. On poikkeuksellista, että markkinointialan toimisto kykenee uudistumaan sillä vauhdilla kuin Dagmar.”

TÄmän blogin kirjoitti

LISÄÄ SISÄLTÖJÄ AIHEESTA