Dagmarin palvelut

Yhtenä Suomen suurimmista markkinointitoimistoista palvelemme laajasti kaikilla markkinoinnin alueilla, monenlaisten yritysten erilaisiin tarpeisiin vastaten. Lähestymistapamme on vahvasti yhteistyöhön perustuva ja datavetoinen. Olemme sitoutuneet kasvattamaan asiakkaidemme markkinoinnin vaikuttavuutta: rakennamme markkinoinnilla liiketoiminnallisia tuloksia ja kestäviä brändejä.

Tarjoamme asiakkaillemme strategisen kohtaamissuunnittelun ja luovan suunnittelun lisäksi kattavat tutkimus- ja analytiiikkapalvelut, verkkokaupan kehityspalveluita sekä erilaisia osaamisen ja markkinoinnin prosessien kehittämisen palveluita.

Asiantuntijatiimimme työskentelee tiiviisti kanssanne ymmärtääkseen yrityksenne tarpeet ja tavoitteet sekä laatii kanssanne tuloksia tuottavat strategiat.

Tutustu palveluihimme

Markkinointiviestintä

Markkinointiviestintä on keskeinen kasvun ajuri yrityksissä. Vaikuttava ja tuloksellinen markkinointi syntyy vahvan asiantuntemuksen sekä datan ja teknologian yhteispelinä. Onnistunut markkinointiviestintä on entistä enemmän yhteispeliä erilaisten asiantuntijoiden ja kumppaneiden välillä, kun vaikuttavan kohtaamisen luominen on entistä vaikeampaa.

Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi on liiketoiminnan kasvun ajuri, jossa lukuisten kanavien ja sisältöjen saumaton yhteispeli ratkaisee. Teemme yhdessä tavoitteellisen kehityspolun ja hoidamme digimarkkinoinnin päivittäisen pyörittämisen haluttaessa tuotannoista lähtien. Valmennamme, opastamme, ennakoimme kehitystä ja ideoimme uutta.

Markkinatutkimus ja insight

Olemme asiakasymmärrystalo, jonka ytimessä on laaja näkemys ja kokemus eri toimialoista yhdistettynä lähes 20 henkilön tutkimusosaamiseen. Ihmisymmärrys, datan tuottaminen ja hyödyntäminen markkinoinnin ja myynnin ympäristöön sovellettuna sekä erityisesti sen jatkojalostaminen toimintaa ohjaavaksi voimaksi, on kivijalkamme.

Strateginen konsultointi

Saatko riittävän hyviä tuloksia markkinoinnin toimenpiteillesi? Kääntyvätkö markkinoinnin kehityshankkeet liiketoiminnan tuloksiksi? Koetko, että markkinointisi pitäisi olla nopeampaa, tehokkaampaa ja parempaa? Me autamme sinua tunnistamaan isoimmat kehityskohteesi omissa ja kumppaneidesi välisissä toimintamalleissa, löytämään isoimmat paikat tehokkuuden parantamiselle ja autamme sinua muotoilemaan strategian, joka on oikeasti toteutettavissa ja vietävissä arkeen.

Markkinointiteknologiat

Intohimonamme on auttaa asiakkaittamme monipuolisesti ja puolueettomasti markkinointiteknologioiden kanssa. Pystymme auttamaan yrityksiä monipuolisesti koko markkinointiteknologian elinkaaren läpi.

Kansainvälinen liiketoiminta

Kansainvälisen markkinoinnin palvelut auttavat yrityksiä laajentamaan liiketoimintaansa uusille markkinoille ympäri maailmaa – tai tuomaan liiketoimintaa Suomeen. Kun ryhdyt etsimään kasvun paikkoja maailmalta tai kaipaat globaalille markkinointiviestinnällesi kokeneita strategeja, suunnittelijoita ja toteuttajia, käänny puoleemme.

Kasvumarkkinointi

Kasvumarkkinoinnilla tarkoitamme koko asiakaspolun kattavaa markkinointia, jossa ei pelkästään osteta digitaalista mainontaa, vaan mietitään kasvua aina laajemmin. Kasvumarkkinointi toteutetaan usein ketterällä ja testaamiseen perustuvalla toimintamallilla hyödyntäen moniosaajatiimiä eri alojen syväosaajista.

Luovat palvelut

Luovalla suunnittelullamme on vankka pohja datassa ja otamme tavoitteesi tosissamme. Rakennamme brändejä, suunnittelemme erottuvaa mainontaa ja tuotamme vaikuttavia sisältöä kanavien ehdoilla.

Markkinoinnin tehostaminen

Markkinoinnin tehostaminen sisältää toimenpiteitä, joilla haetaan parempia tuloksia markkinoinnissa. Käytännössä tämä on esimerkiksi uusien strategioiden käyttöönottoa, olemassa olevien prosessien parantamista, resurssien ja työkalujen tehokkaampaa käyttöä tai markkinointiviestinnän kehittämistä. Autamme teitä luomaan tehokkaampaa ja tulevaisuuskestävää markkinointia, jalkauttamaan moderneja työkaluja sekä kirkastamaan strategioita ja prosesseja.

B2B

Olemme täyden palvelun markkinoinnin ja myynnin asiantuntijapalveluita tarjoava talo niin B2C- kuin B2B-toimijoillekin. Olemme lähivuosina kasvattaneet jalansijaamme B2B-markkinassa ja panostaneet voimakkaasti tarjoomamme laajentamiseen. Autamme asiakkaitamme löytämään parhaat keinot kilpailukykyisenä pysymiseen sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen digitalisoituvassa liikeympäristössä.

Autamme kaikilla markkinoinnin osa-alueilla

Autamme kaikilla markkinoinnin osa-alueilla

Olipa kasvun tavoitteesi mikä tahansa, autamme selvittämään nykytilan, organisaatiollesi sopivan kehityssuunnitelman ja toteutuksen sekä määrittämään tavoitetason ja mittarit tulosten todentamiselle.

Autamme myös tunnistamaan kasvun tarpeet tai priorisoimaan kehityshankkeiden järjestystä teille optimaaliseksi.

200 asiantuntijaamme ovat valmiina tarttumaan toimeen!

UUSI TYÖKALU MEDIAMAINONNAN VAIKUTTAVUUDEN SUUNNITTELUUN

UUSI TYÖKALU MEDIAMAINONNAN VAIKUTTAVUUDEN SUUNNITTELUUN

Dagmar on kehittänyt Suomen markkinointialan käyttöön mediamainonnan vaikuttavuudesta kertovan uuden tunnusluvun ja työkalun, jolla sen voi laskea.

Työkalu pohjautuu Dagmarin asiantuntijoiden markkinointiymmärrykseen sekä valtavaan datamäärään, jota markkinointitoimistoon on kertynyt vuosikymmenten varrella.