Sosiaalisen median palvelut

Dagmarista löytyy suuri joukko sosiaalisen median ammattilaisia, joiden avulla brändisi kohtaa oikean kohderyhmän heille oleellisissa kanavissa heitä puhuttavilla sisällöillä. Osaamisemme kattaa laajasti eri sosiaalisen median kanavat, niiden ominaisuudet ja erityispiirteet, jotka huomioiden erilaiset kampanjakokonaisuudet laajemmasta strategiasta yksittäisiin lähtöihin tuovat haluttua tulosta brändillesi.

Näkemyksellinen suunnittelu ja toteutus

Kokonaisvaltaisen palvelumme avulla rakennamme yrityksellesi strategisen ja vaikuttavan läsnäolon sosiaalisessa mediassa, joka tukee liiketoimintasi tavoitteita ja vahvistaa brändiäsi. Toteutamme niin yksittäiset kampanjalähdöt kuin jatkuvan näkyvyyden kohderyhmälähtöisesti ja tavoitteellisesti.

Auditoinnit

Sosiaalisen median auditointipalvelumme auttaa sinua ymmärtämään yrityksesi sosiaalisen median nykytilanteen ja tarjoaa räätälöityjä kehitysehdotuksia niin orgaanisen näkyvyyden kuin maksetun mainonnan parantamiseksi. Kustomoimme palvelumme vastaamaan tarpeita ja toiveita.

Sosiaalisen median strategia

Olipa tavoitteenne brändin tunnettuuden kasvattaminen, asiakassuhteiden parantaminen tai myynnin lisääminen, hyvin suunniteltu sosiaalisen median strategia on avain menestykseen. Strategia on yrityksenne kompassi digitaalisessa maailmassa, ohjaten toimintaanne somessa ja auttaen teitä saavuttamaan tavoitteenne. Jokainen strategia on yksilöllinen huomioiden tavoitteenne ja tarpeenne.

Koulutukset

Tarjoamme kattavia sosiaalisen median koulutuksia, jotka auttavat yritystäsi hyödyntämään sosiaalisen median kanavat tehokkaasti ja tuloksellisesti. Koulutuksemme räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaan. Oppiminen tapahtuu asiantuntijoidemme johdolla, jotka jakavat parhaat käytännöt ja konkreettiset vinkit sosiaalisen median menestyksekkääseen hyödyntämiseen.

Luovat sisällöt

Tuomme tiimiisi lahjakkaat luovat suunnittelijat, modernin tuotantostudion, somen ja vaikuttajamarkkinoinnin kovat ammattilaiset sekä näkemykselliset sisältöstrategit.

mobiilipuhelin käsissä.

sosiaalinen media myynnin Ja asiakaskokemuksen tukena

Sosiaalinen media on meille enemmän kuin yksi erillinen osa-alue – se on integroitu osa markkinointiviestinnän kokonaisuutta, joka on suunniteltu edistämään liiketoiminnan
tavoitteita.

Me työskentelemme tiiviissä yhteistyössä muiden osaamisryhmiemme kanssa varmistaaksemme, että sosiaalisen median toimenpiteemme perustuvat dataan, ovat merkityksellisiä kohderyhmällemme ja aikaansaavat haluttua tulosta.

Kanssamme voit toteuttaa muun muassa sosiaalisen median

  • kampanjat
  • jatkuvat toimenpiteet
  • koulutukset
  • strategiat
  • auditoinnit
  • mittaamisen ja seurannan
  • trendikatsaukset
  • luovat, kanavaoptimoidut sisällöt

Tehokasta ja tavoitteellista sosiaalisen median mainontaa ja suunnittelua

Suomen suurimpana markkinointiviestintäalan yrityksenä meillä on erinomaiset suhteet yhteistyökumppaneihimme ja medioiden yhteyshenkilöihin. Tuomme brändinne esille oikealla tavalla, oikeille ihmisille, oikeaan aikaan.

”Sosiaalisen median kenttä on valtava, mutta Dagmarista löytyy innostuneet, rohkeat, näkemykselliset ja vastuulliset osaajat vastaamaan haasteisiin. Meillä seurataan aktiivisesti somen trendejä ja uskalletaan kokeilla uutta. Tiivis yhteistyö kumppaneiden kanssa auttaa meitä olemaan aallon harjalla!”

-Maria Karttunen, Head of Social

Suunnittelijamme saavat ensikäden uutisista ja kanavakohtaisista parhaista käytänteistä, sekä kouluttautuvat aktiivisesti eri kanavien suunnittelun ja ostamisen syväosaajiksi.

Todennetun osaamisemme myötä olemme Meta Business Partner.

Kohderyhmää innostavaa somesisältöä

Tarjoamme sosiaalisen median palvelut alusta
loppuun: autamme strategiassa, sisällöissä,
mainonnassa sekä tulosten seurannassa
ja analysoinnissa niin kampanjoiden kuin
ongoing-presenssinkin osalta!

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Emilia Liukko

Digital Strategist, Social

emilia.liukko@dagmar.fi

+358443241611

Mikko Wivolin

Social Creative

mikko.wivolin@dagmar.fi

+358409311201