Data Science – palvelut

Data on kuin raaka timantti – se tarvitsee hieman hiomista loistaakseen kirkkaana. Ja kun se loistaa, se näyttää meille tien markkinointimaailman sydämeen. Uskomme, että kun annat datan puhua, se kertoo tarinoita, jotka ovat arvokkaita sekä sinulle että asiakkaillesi. 

Data scientistimme eivät pelkää sukeltaa datan syvyyksiin, vaan he kaivavat esiin datan kultahiput ja tuovat ne päivänvaloon. Olipa kyse asiakassegmentoinnista, ennakoivasta analytiikasta tai ROI-mittauksista, olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään datan voiman. 

<img src="https://www.dagmar.fi/wp-content/uploads/2023/11/dagmar_ryhma╠etyo╠eskentely-14.jpg" alt="<strong>Olemme sinun analytiikkakumppanisi

Olemme sinun analytiikkakumppanisi 

Data ei ole vain numeroita ja kaavioita, vaan se on silta, joka yhdistää sinut asiakkaisiin. Yhteistyö kanssamme on kuin lähtisit aarrejahtiin, jossa data on karttasi. 

  • Eri kanavien ja kampanjoiden tehokkuus ja ROI? Tsek! 
  • Markkinoinnin datan kerääminen, harmonisointi ja visualisointi? Tsek! 
  • Potentiaalisimpien kohderyhmien analysointi? Tsek! 
  • Liiketoimintadatan yhdistäminen markkinoinnin optimointiin? TSEK! 

Olemme Suomen johtava toimija markkinoinnin vaikuttavuuden mittaamisessa.

ROMI-mallinnusten tietopankissamme on noin 200 mallinnusta, joista saat arvokasta benchmark-tietoa omien tulostenne arviointiin.  

”Yritykset tarvitsevat kasvaakseen huolella pohditun mediavalikoiman, jossa optimoidaan niin välittömän, lyhyen kuin pitkän aikavälinkin vaikutukset. Uskon, että ne yritykset, jotka ymmärtävät eri medioiden välisiä syy- ja seuraussuhteita ja kehittävät mainosinvestointejaan nämä eri aikajänteet huomioiden, kasvavat tulevaisuudessa”

Ilkka Keskiväli, Director, Advanced Analytics.

Kun tarvitset apua seuraavista, ota yhteyttä, niin kääritään hihat:  

  • Asiakassegmentointi ja kohderyhmäanalyysi 
  • Ennakoiva analytiikka ja markkinointi 
  • Markkinoinnin tehokkuuden mittaus 
  • Markkinointikampanjoiden suunnittelu ja mittaus 
  • Data-analytiikan koulutus ja konsultointi

Kanssamme data ei ole vain kylmiä faktoja, vaan se herää eloon ja auttaa sinua luomaan kampanjoita, jotka osuvat ja uppoavat. Oli kyseessä sitten asiakassegmentointi, ennakoiva analytiikka tai ROI-analyysit, saamme datan käyttöösi helposti hyödynnettävään muotoon. 

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Ilkka Keskiväli

Lead Strategist, Advanced Analytics

ilkka.keskivali@dagmar.fi

+358408618967

Atte Mäkelä

Senior Data Scientist

atte.makela@dagmar.fi

+358504337338

Juho Knuuttila

Data Scientist

juho.knuuttila@dagmar.fi

+358505174866