Myynnin mallinnuksen palvelut  

Markkinointi ei ole arvailupeliä, vaan faktoihin nojaavaa taidetta. Mallinnusasiantuntijamme tarjoavat sinulle työkalut, joilla saat markkinointisi lentoon.  

Asiantuntijamme eivät pelkää dataa, vaan näkevät sen mahdollisuutena. Kaivaudumme numeroiden maailmaan löytääkseen ne oivallukset, jotka vievät markkinointisi uudelle tasolle. Oli kyse sitten markkinointimixin optimoinnista, brändivaikutuksen arvioinnista tai digimarkkinoinnin mallinnuksesta, analytiikkatiimimme auttaa tekemään datalähtöisiä päätöksiä. 

  • Markkinointikokonaisuus kohdallaan? Tsek! 
  • Brändivaikutus mitattavissa? Tsek! 
  • Digimarkkinoinnin vaikutus selvillä? TSEK! 
Dagmar on luova ja näkemyksellinen mallinnuskumppanisi

Dagmar on luova ja näkemyksellinen mallinnuskumppanisi

Me autamme sinua näkemään, mikä markkinointimixissäsi toimii ja mikä ei. Luottamuksesi meihin palkitaan tuloksilla, jotka näkyvät sekä markkinoinnin mittareissa, että brändisi kasvussa. 

Kanssamme saat paitsi data-analytiikan ammattilaiset rinnallesi, myös kumppanit, jotka ymmärtävät markkinoinnin syvimmän olemuksen ja sen, kuinka toimenpiteet näkyvät lopulta viivan alla.

Suomen johtava myynnin mallintaja

Olemme Suomen johtava toimija markkinoinnin vaikuttavuuden mittaamisessa. ROMI-mallinnusten tietopankissamme on noin 200 mallinnusta, joista saat arvokasta benchmark-tietoa omien tulostenne arviointiin. 

Tee markkinointimallinnuksesta osa strategiaasi kanssamme! 

Tarjoamme räätälöityä mallinnusta ja tuloksellista analytiikkaa sekä kohderyhmälähtöistä ja vaikuttavaa markkinoinnin optimointia. Palvelemme tarpeesi mukaan avaimet käteen -menetelmällä tai sparraamme inhouse-tiimiä, ihan mikä teille parhaiten toimii.  
 

Valikoimassamme on erilaisia mallinnusvaihtoehtoja, jotka auttavat sinua, tiimiäsi ja kulmahuonetta ymmärtämään paremmin markkinointitoimenpiteiden vaikutusta. 

  • Myynnin mallinnus: Kahden vuoden data ja kokonaisvaltainen lähestymistapa keskipitkän aikavälin myyntiin. 
  • Myynnin mallinnus brändivaikutuksella: Brändivaikutus ja pidemmän aikavälin vaikutukset mukana myynnin mallinnuksessa. 
  • Kontribuutiomallinnus: Lyhyen aikavälin digimallinnus, nopeat tulokset. 

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Ilkka Keskiväli

Lead Strategist, Advanced Analytics

ilkka.keskivali@dagmar.fi

+358408618967

Atte Mäkelä

Senior Data Scientist

atte.makela@dagmar.fi

+358504337338

Juho Knuuttila

Data Scientist

juho.knuuttila@dagmar.fi

+358505174866