Luovat sisältöpalvelut

Rakennamme brändillesi askelmerkkejä kohti parempaa asiakaskokemusta: jokainen viesti ja kohtaaminen on osa tätä matkaa. Luovalla suunnittelullamme on vankka pohja datassa ja otamme tavoitteesi tosissamme. Tuotamme sisältöä kanavien ehdoilla, jotta brändisi huomataan ja tulosta syntyy. Loihdimme luovat sisällöt, jotka todella toimivat digitaalisissa kanavissa.

Digitaalinen sisältömarkkinointi

Tuloksia tuovaa vaikuttajamarkkinointia, brändille kotiutuvia somesisältöjä ja hakukoneystävällisiä saittisisältöjä.

Luova suunnittelu ja sisällöntuotanto

Brändistrategiaan nojaavia luovia konsepteja, kaupallisia kampanjoita ja taitavaa tuotantoa kaikkiin kanaviin.

Brändistrategiat

Brändin kehitystä vankasti dataan ja tutkimukseen nojaten.

Dynaamiset sisällöt

Tuottaako digimainonnan personointi ja lukuisat versiomäärät harmaita hiuksia? Ratkaisemme haasteen dynaamisen sisällöntuotannon keinoin.

Sisältökoulutukset

Kiitettyjä koulutuksia mm. kanavaoptimoidusta mainonnan tuotannosta, vaikuttajamarkkinoinnista, AI:sta sisällöntuotannossa.

Tuomme tiimiisi lahjakkaat luovat suunnittelijat, modernin tuotantostudion, somen ja vaikuttajamarkkinoinnin kovat ammattilaiset sekä näkemykselliset brändistrategit. Kaiken lisäksi meidän kanssamme on aina kiva tehdä hommia (laatulupaus!), aina samalla puolella pöytää.   

”Löysimme kanavien ehdoilla toimivat konseptit, jotka näyttävät raikkaalta, puhuttelevat kohderyhmää ja välittävät samalla K:lle tärkeitä viestejä.”

Paula Niemistö, Director, K Content and Publicity, Kesko
Luova suunnittelu ja sisällöntuotanto

Luova suunnittelu ja sisällöntuotanto

Dagmarin Creative-yksikössä huolehdimme markkinointiviestinnän luovasta suunnittelusta: strategiasta ja konseptista aina laadukkaaseen toteutukseen asti. Koko paketti saman katon alta tuo asiakkaalle uudenlaista ketteryyttä markkinoinnin prosessin hallintaan. 

Tuomme tiimiisi luovat strategit, kokeneet mainonnan suunnittelijat ja kanavatasolle asti oivaltavan brändinäkyvyyden luovat suunnittelijat ja tuottajat. Tuotantostudiomme pitää huolen, että materiaalit toimivat ja tukevat brändiä jokaisessa kanavassa, eikä tuotantokulut nouse pilviin. 

Reseptimme markkinoinnin luovaan suunnitteluun:

MAKE IT RIGHT

Hyvä luova strategia perustuu aina asiakasymmärryksen ja brändin tavoitteiden saumattomaan liittoon. Autamme kuuntelemaan asiakastasi tutkimuksen keinoin ja rakentamaan vankan näkemyksen luovan oivalluksen pohjaksi.

MAKE IT MAGIC

Kaiken sisällön tulee kotiutua brändille ja rakentaa tavoiteltua asiakaskokemusta. Taikaa on kuitenkin tehdä se asiakkaalle merkityksellisellä tavalla ja kiinnostavasti kussakin kanavassa. Hyvät konseptit ja fiksut ratkaisut kantavat pitkälle, kivat irtoideat tuntuvat yleensä vain kukkarossa.

MAKE IT SOCIAL

Somessa pelataan somen ehdoilla, mutta yhtenäisestä brändikokemuksesta tinkimättä. Perinteinen mainonnan toteutus ja logiikka ei toimi somessa, mutta somessa markkinoinnin konseptit ja brändin viestit todella herätetään eloon!

MAKE IT WORK

Hyvä luova sisältö on aina tuotettu toimimaan julkaisukanavassaan ja taklaamaan algoritmit ja hakukoneet. Teknologiset ratkaisut taas tuovat helpotuksen skaalan ja kustannusten hallintaan. Meillä on niksit näihin, joten laitetaanko sisältösi toimimaan?

sisältömarkkinointi

sisältömarkkinointi

Meidän ammattitaitoamme on digitaalinen, kaupallinen sisältömarkkinointi. Tarkoitamme sillä tavoitteellista vaikuttajamarkkinointia, brändille kotiutuvia luovia somesisältöjä, palvelevia ja seo-optimoituja saittisisältöjä – sekä tietenkin strategisia valintoja näiden taustalla.

Teemme kanavaoptimoitua ja tuloksellista sisällönsuunnittelua sekä kohderyhmälähtöistä ja vaikuttavaa sisältöjen toteutusta. Palvelemme tarpeesi mukaan avaimet käteen -toimistona tai tulemme inhouse-tiimisi tueksi. 

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Teija Jokinen

Chief Business Officer – Creative

teija.jokinen@dagmar.fi

+358408327727

Sirpa Toljander

Content Director

sirpa.toljander@dagmar.fi

+358456450616

Antti Iiskola

Creative Director

antti.iiskola@dagmar.fi

+358408483830

Ida-Maria Erholtz

Production Manager

ida-maria.erholtz@dagmar.fi

+358408458806

Tuukka Muhonen

Head of Content Automation

tuukka.muhonen@dagmar.fi

+358451772266

Jukka Ihalainen

Creative Strategy Director

jukka.ihalainen@dagmar.fi

+358408602039

Paula Wickström

Project Manager

paula.wickstrom@dagmar.fi

+358407047446

Sarah Grünn von Walzel

Project Manager, Head of Influencer Marketing

sarah.grunn@dagmar.fi

0505249753

Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Max 1 viesti kuukaudessa, noin 5 minuuttia tuoreita näkemyksiä, uutisia ja katsauksen toimialamme oleellisiin keskusteluihin.

    Kun lähetät viestin, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Pidämme huolta tiedoistasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.