Markkinoinnin tehostaminen

Markkinoinnin tehostaminen sisältää toimenpiteitä, joilla haetaan parempia tuloksia markkinoinnissa. Käytännössä tämä on esimerkiksi uusien strategioiden käyttöönottoa, olemassa olevien prosessien parantamista, resurssien ja työkalujen tehokkaampaa käyttöä tai markkinointiviestinnän kehittämistä.

Autamme teitä luomaan tehokkaampaa ja tulevaisuuskestävää markkinointia, jalkauttamaan moderneja työkaluja sekä kirkastamaan strategioita ja prosesseja.

parempi roi

parempi roi

Markkinoinnin tehostamisen tavoitteena on usein kasvattaa myyntiä, parantaa asiakastyytyväisyyttä, lisätä brändin tunnettuutta tai saavuttaa muita liiketoiminnallisia tavoitteita. Tehostaminen voi tarkoittaa myös kustannussäästöjä, sillä tehokkaammin toteutettu markkinointi voi tuottaa parempia tuloksia pienemmillä resursseilla.

Myynnin mallinnukset

Kanssamme saat paitsi data-analytiikan ammattilaiset rinnallesi, myös kumppanit, jotka ymmärtävät markkinoinnin syvimmän olemuksen ja sen, kuinka toimenpiteet näkyvät lopulta viivan alla. Tarjoamme räätälöityä mallinnusta ja tuloksellista analytiikkaa sekä kohderyhmälähtöistä ja vaikuttavaa markkinoinnin optimointia.

Data Science -palvelut

Kanssamme data ei ole vain kylmiä faktoja, vaan se auttaa luomaan kampanjoita, jotka osuvat ja uppoavat. Oli kyseessä sitten asiakassegmentointi, ennakoiva analytiikka tai ROI-analyysit, saamme datan käyttöösi helposti hyödynnettävään muotoon.

Markkinatutkimus & insight

Ihmisymmärrys, datan tuottaminen ja hyödyntäminen markkinoinnin ja myynnin ympäristöön sovellettuna sekä erityisesti sen jatkojalostaminen toimintaa ohjaavaksi voimaksi, on kivijalkamme.  

Strateginen konsultointi

Autamme tunnistamaan isoimmat kehityskohteesi omissa ja kumppaneidesi välisissä toimintamalleissa, löytämään isoimmat paikat tehokkuuden parantamiselle ja autamme sinua muotoilemaan strategian, joka on oikeasti toteutettavissa ja vietävissä arkeen.

Kasvumarkkinointi

Uskomme, että parhaimmillaan kasvumarkkinointi on liiketoiminnan keskiössä oleva toimintamalli. Käytämme kasvumarkkinoinnin toimintamallia, jossa dataan perustuen erilaisia markkinoinnin keinoja kokeilemalla pyritään löytämään tapoja kehittää liiketoimintaa. 

Tekoäly markkinoinnissa

Koulutamme tiiminne moderneihin työkaluihin. Tarjoamme tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja, jotka automatisoivat ja optimoivat markkinoinnin prosessejasi reaaliajassa.

Markkinoinnin tehostamiseksi voidaan käyttää monenlaisia keinoja, kuten analytiikkaa ja datan hyödyntämistä, kohdennettua markkinointia, asiakkuuksien hallintaa, digitaalista markkinointia ja monikanavaista markkinointia.

Tärkeää on myös jatkuva testaus, mittaaminen ja optimointi, jotta markkinointitoimenpiteet pysyvät tehokkaina ja ajantasaisina.

”Pelkästään lyhyen aikavälin optimointi voi ohjata markkinoinnin toimenpiteitä helposti väärään suuntaan. Pitkän aikavälin vaikutukset ovat keskimäärin 60% markkinoinnin kokonaisvaikutuksesta ja jokaisen markkinoijan on mahdollista hyödyntää omaa dataa ohjaamaan investoinnit sinne, missä ne tuottavat parhaan tuotospanossuhteen.”

Ilkka Keskiväli, Director, Advanced Analytics

Kuten monessa muussakin asiassa, tärkeintä markkinoinnin tehostamisessa on aloittaminen.

Seuraavaksi tärkeintä on ymmärtää markkinoinnin vaikutuksia kokonaisvaltaisesti, jotta voidaan tehdä aidosti tiedolla johdettuja päätöksiä.  

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Antti Kallio

Chief Business Officer – Data, Insight and Technology

antti.kallio@dagmar.fi

+358405298069

Ilkka Keskiväli

Lead Strategist, Advanced Analytics

ilkka.keskivali@dagmar.fi

+358408618967

Kalle Räsänen

Data Engineer

kalle.rasanen@dagmar.fi

+358407061806

Atte Mäkelä

Senior Data Scientist

atte.makela@dagmar.fi

+358504337338

Tomi Suojoki

Chief Business Officer

tomi.suojoki@dagmar.fi

+358407795857

Kirsi Laakso

Customer Insight Director

kirsi.laakso@dagmar.fi

+358503463481

Heikki Pieniniemi

Chief Business Officer – Digital Sales

heikki.pieniniemi@dagmar.fi

0407173462

Miikka Rahikainen

Martech Director

miikka.rahikainen@dagmar.fi

+358415062689

Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Max 1 viesti kuukaudessa, noin 5 minuuttia tuoreita näkemyksiä, uutisia ja katsauksen toimialamme oleellisiin keskusteluihin.

    Kun lähetät viestin, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Pidämme huolta tiedoistasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.