Hakukonemarkkinoinnin palvelut

Hakumainonnan ammattilaisemme varmistavat yrityksesi löytymisen hakukoneissa kustannustehokkaalla, läpinäkyvällä ja vastuullisella mutta ennen kaikkea tuloksia tuovalla tavalla. Voit luottaa verkkopalvelusi käsiimme, koska meiltä löytyy useita hakukonemarkkinoinnin spesialisteja, jotka ovat aina kärryillä uusimmista mahdollisuuksista, testaavat jatkuvasti uutta ja haluavat aidosti kehittää liiketoimintaasi.

Dagmarilla on vahva yhteistyö Googlen kanssa ja olemme Googlen Premium-partner (sertifioidut osaajat). Autamme tekemään parasta mahdollista hakukonelöydettävyyttä, budjettisi suuruudesta riippumatta. Meillä on laajasti kokemusta eri toimialoista, isoista globaaleista asiakkuuksista ja erilaisista tarpeista, kaikesta brändillisestä mainonnasta verkkokauppoihin.

Jos haluat saada yrityksesi verkkosivuston näkymään mahdollisimman korkealla yleisimpien hakukoneiden hakutuloksissa, tarvitset hakukonemarkkinointia. Hakukonemarkkinointi (Search Engine Marketing eli SEM) voidaan jakaa kahteen päämuotoon: hakukoneoptimointiin (Search Engine Optimisation eli SEO) ja hakukonemainontaan (Search Engine Advertising eli SEA).

Tarjoamme tiimisi käyttöön osaavimmat hakukoneoptimoijat ja modernit työkalut toimivuuden analysointiin sekä orgaanisen löydettävyyden kehityksen tueksi hakusanamainonnan ammattilaiset, jotka varmistavat yrityksesi löytymisen hakukoneiden kärkipaikoilta kustannustehokkaalla, täysin läpinäkyvällä ja vastuullisella mutta ennen kaikkea tuloksia tuovalla tavalla.

HAKUKONEOPTIMOINTI (SEO) – JOKAISELLA MERKILLÄ ON VÄLIÄ

Hakukoneoptimointi ei keskity vain avainsanoihin ja niiden sijoituksiin. Dagmarin hakukoneoptimoijat ottavat laajasti huomioon näkyvyyteen vaikuttavat tekijät, jotka lopulta ratkaisevat yrityksesi näkyvyyden hakukoneissa. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sivuston teknisen toteutuksen, sisällön tai linkkien laadun parantamista. SEO-työ on jatkuvaa eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa sivuston löydettävyyden ja sen toimivuuden parantamista!

Mieleeni jäävin SEO-asennetta kuvaava lausahdus on ollut ”Jokaisella pikselillä on väliä”. Siksi Dagmarilla SEO:ssa otamme laajasti näkyvyyteen vaikuttavat eri tekijät huomioon.

Jussi-Pekka Kettunen, Head of SEO

Dagmarin monipuolisen osaajataustan omaava SEO-tiimi tarjoaa käyttöösi viimeisimmät SEO-työkalut (omat ja kolmansien osapuolien), tekoälyn ja vuosien kokemuksen hakukoneoptimoinnista. Hyödynnämme myös Dagmarin sisältötiimiä, tutkimusasiantuntijoita ja data-analyytikoita parhaan lopputuloksen saavuttamisessa. Reaaliaikaisessa SEO Dashboardissa pääset seuraamaan yrityksenne tärkeiden KPI-mittareiden kehitystä ja reagoimme muutostarpeisiin.

HAKUMAINONTA (SEA)

Hakumainonnalla kehitämme yrityksenne tai brändinne löydettävyyden yleisimmissä hakukoneissa.

Asiantuntijamme hyödyntävät työssään vahvasti automaatioita ja AI:n avulla toimivia työkaluja. Tämä mahdollistaa kampanjoiden joustavan ja tehokkaan hallinnan, ROI:n maksimoinnin sekä laajemman näkyvyyden verkossa tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

”Meillä on talossa huikea joukko hakumainonnan osaajia, jotka ovat aina kärryillä Googlen uusimmista julkaisuista, testaavat niitä innokkaasti ja ehdottavat asiakkaille uudenlaisia ratkaisuja.”

Johanna Nokela, Head of SEA

Päätöksentekomme perustuu vahvasti dataan ja analytiikkaan ja uskomme, että niiden avulla tehdään kasvua. Teemme vahvaa yhteistyötä Advanced analytics -tiimimme kanssa erityisesti seurantoihin ja raportointiin liittyvissä asioissa. Tarjoamme uusimmat ja tehokkaimmat ratkaisut kustannustehokkaaseen hakusanamainontaan. Olemme kumppani, joka ei tyydy vain toteuttamaan, vaan haluamme kehittää ja jatkuvasti testata uusia tapoja parantaa mainonnan tuloksellisuutta.

Paranna löydettävyyttäsi hakukoneissa kanssamme! Tutustu palveluihimme:

  • Jatkuva hakukonenäkyvyyden kehittäminen: Kehitämme sivustoa niin teknisesti kuin sisällöllisesti, tarvittaessa sisällöntuotannontiimimme kanssa. Hyödynnämme automaatiota ja Googlen AI-pohjaisia ratkaisuja parhaiden tulosten saavuttamiseksi.
  • Auditoinnit: Dagmarilta saat saman katon alta kokonaisvaltaiset hakukonemarkkinoinnin auditoinnit, kuten sivuston sisältöauditoinnit, tekniset sivuston auditoinnit sekä mainonnan auditoinnit, joiden avulla määrittelemme suositukset jatkotoimenpiteistä.
  • Avainsana-analyysit: Haluatko tietää mitkä haut trendaavat toimialallasi ja milloin niiden näkyvyyteen kannattaa erityisesti panostaa? Tuotamme kattavat avainsana-analyysit, joiden avulla tiedät mitkä hakutermit voisivat tuoda lisää liikennettä ja mistä asioista asiakkaasi janoavat lisää tietoa.
  • Verkkopalveluiden uudistukset: Verkkopalveluiden uudistus on yksi kriittisimmästä toimenpiteistä hakukonenäkyvyyteen liittyen. Sillä voit joko tuhota näkyvyytesi tai kiihdyttää sen uuteen nousuun. SEO-tiimimme tavoitteena on, että voit tehdä sivustouudistuksen huoletta ilman ikäviä löydettävyysyllätyksiä tai kalliita ja työläitä jälkikorjaustarpeita.
  • Koulutukset: Haluatko, että tiimisi loistaa hakukonemarkkinoinnin kentällä tai tuntuuko sinusta, ettet pysy perässä kaikista muutoksista? SEA- ja SEO-koulutukset päivitetään vastaamaan sen hetkisiä parhaita käytäntöjä, työkaluja, AI-ratkaisuja ja Googlen algoritmimuutoksia. Koulutukset räätälöidään aina tiimillenne sopivaksi.

Käytössämme on laaja valikoima eri hakukonemarkkinoinnin keinoja, kun lähdemme kasvattamaan asiakkaidemme verkkopalveluita.

Tutustu asiakkaillemme tekemiin hakukonemarkkinoinnin töihimme:

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Jussi-Pekka Kettunen

Head of SEO

jussi-pekka.kettunen@dagmar.fi

+358505330070

Johanna Nokela

Head of SEA

johanna.nokela@dagmar.fi

+358456389142

Emil Siniketo

Digital Strategist

emil.siniketo@dagmar.fi

+358405323595

Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Max 1 viesti kuukaudessa, noin 5 minuuttia tuoreita näkemyksiä, uutisia ja katsauksen toimialamme oleellisiin keskusteluihin.

    Kun lähetät viestin, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Pidämme huolta tiedoistasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.