Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi on liiketoiminnan kasvun ajuri, jossa lukuisten kanavien ja sisältöjen saumaton yhteispeli ratkaisee.

Teemme yhdessä tavoitteellisen kehityspolun ja hoidamme digimarkkinoinnin päivittäisen pyörittämisen haluttaessa tuotannoista lähtien. Valmennamme, opastamme, ennakoimme kehitystä ja ideoimme uutta.

Sosiaalisen median palvelut

Palvelemme kaikkien sosiaalisen median kanavien sisällöissä, mainonnassa, hallinnassa ja seurannassa sekä kouluttamisessa ja inhouse-tiimin sparraamisessa.

Digitaalisen mainonnan palvelut

Digitaalisen median asiantuntijamme auttavat kokonaisuuksien hallinnassa, digistrategiassa sekä digisisältöjen tuottamisessa ja mainonnan suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Dynaaminen mainonta

Autamme suuren mainosmassan hallinnassa, päivittämisessä ja tuottamisessa digitaalisissa kanavissa.

Hakukonemarkkinoinnin palvelut

Varmistamme brändisi löytymisen hakukoneista, orgaanisesti ja maksetun hakusanamainonnan avulla.

Vaikuttajamarkkinoinnin palvelut

Vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijamme kouluttavat, auttavat linjaamaan tavoitteita ja strategiaa ja toteuttavat vaikuttajamarkkinoinnin yhteistyöt kokonaiskuvaa, maksimihyötyä ja tulosten todentamista unohtamatta.

Luova suunnittelu ja sisällöntuotanto

Konseptoimme, suunnittelemme ja tuotamme tavoitteelliset ja kanavaoptimoidut sisällöt kaikkiin omiin ja ostettuihin kanaviin.

DaguTalks – jakso

Digitaalisen markkinoinnin tavoitteena on lisätä näkyvyyttä ja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita internetissä. Se mahdollistaa kohdennetun ja mitattavan markkinoinnin, joka auttaa yrityksiä ymmärtämään paremmin asiakkaidensa tarpeita ja käyttäytymistä.

Digitaalista markkinointia voidaan hyödyntää monin eri tavoin riippuen yrityksen tavoitteista ja kohderyhmistä. Markkinoinnin tavoitteena on usein parantaa yrityksen näkyvyyttä, tavoittaa kohderyhmä kustannustehokkaasti, rakentaa vahvaa asiakassuhdetta ja kasvattaa liiketoimintaa.

Digitaalisella markkinoinnilla päästään tavoittamaan todella tarkat tai laajat kohderyhmät ja asiakkaita voidaan aktivoida monin eri tavoin. Yksi digitaalisen markkinoinnin suurimpia etuja on sen mitattavuus ja ostopolun seuraaminen ja kehittäminen verkossa.

Digitaalinen markkinointi sisältää mm.

  • Yritysten verkkosivujen kehittämisen käyttäjäystävälliseksi, kauppaa generoiviksi ja helposti löydettäväksi.
  • Sosiaalisen median markkinointi tarjoaa loistavia mahdollisuuksia tavoittaa kohderyhmää, lisätä brändin näkyvyyttä ja rakentaa vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa.
  • Hakukonemarkkinoinnin, jossa sekä orgaaninen että maksullinen näkyvyys auttaa yritystä näkymään kohderyhmän hauissa ostopolun eri vaiheissa.
  • Sisältömarkkinoinnin, jossa laadukas ja kohderyhmälle relevantti sisältö, kuten blogikirjoitukset, videot, webinaarit ja erilaiset videosisällöt voivat auttaa sitouttamaan asiakkaita.
  • Analytiikan avulla yritys voi seurata kampanjoidensa tuloksia reaaliajassa ja optimoida toimenpiteitään niiden perusteella

Autamme yrityksiä kaikessa digitaaliseen markkinointiin liittyvässä. Kehitämme digitaalisten markkinointikanavien ekosysteemin, jonka avulla toimintaa ja tuloksia ohjataan.

Olemme luottotukena teknologiavalinnoissa, datan sekä omien ja ostettujen kanavien hyödyntämisessä, tulosten mittaamisessa ja optimoinnissa. Hoidamme digitaalisen markkinoinnin strategisen suunnittelun ja operoinnin sekä onnistumisen analysoinnin osana tiimiä tai ulkoistettuna kumppanina.

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Ilari Ahtola

Head of Digital

ilari.ahtola@dagmar.fi

+358503021217

Maria Karttunen

PIDEMMÄLLÄ VAPAALLA

maria.karttunen@dagmar.fi

+358458816088

Jussi-Pekka Kettunen

Head of SEO

jussi-pekka.kettunen@dagmar.fi

+358505330070

Sirpa Toljander

Content Director

sirpa.toljander@dagmar.fi

+358456450616

Tuukka Muhonen

Head of Content Automation

tuukka.muhonen@dagmar.fi

+358451772266

Sarah Grünn von Walzel

Project Manager, Head of Influencer Marketing

sarah.grunn@dagmar.fi

0505249753

Johanna Nokela

Head of SEA

johanna.nokela@dagmar.fi

+358456389142

Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Max 1 viesti kuukaudessa, noin 5 minuuttia tuoreita näkemyksiä, uutisia ja katsauksen toimialamme oleellisiin keskusteluihin.

    Kun lähetät viestin, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Pidämme huolta tiedoistasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.