Tekoäly markkinoinnissa

Intohimonamme on hyödyntää tekoälyä markkinoinnin, ostamisen ja kohdentamisen alueilla. Tekoäly avaa ovia ennennäkemättömään asiakasymmärrykseen ja automaatioon, jonka avulla rakennamme vahvempia ja pitkäaikaisia asiakassuhteita.  

Kuinka tuemme sinua tekoälyn käyttämisessä markkinoinnissa? Tarjoamme tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja, jotka automatisoivat ja optimoivat markkinoinnin prosessejasi reaaliajassa. Hyödynnämme koneoppimista ja algoritmeja ymmärtääksemme kuluttajien käyttäytymistä ja ennakoidaksemme tulevaisuuden trendejä, mikä mahdollistaa tarkemman kohdentamisen ja paremman ROI:n.  

Tekoälykoulutuksella alkuun tekoälyn hyödyntämisessä 

Tekoälykoulutuksella alkuun tekoälyn hyödyntämisessä 

Haluatko oppia lisää tekoälyn mahdollisuuksista markkinoinnissa? Huippusuositut koulutuspakettimme auttaa ottamaan tekoälyn haltuun käytännönläheisesti asiantuntijan johdolla. Jos haluat tehdä huomisen ratkaisuja tänään, ota yhteyttä – tekoäly on jo täällä, johda sitä ja auta tiimiäsi hyödyntämään tekoälyä!

DaguTalks 01: Tekoälystä apua yrityksen kasvuun

Tekoäly on kaikkialla – myös markkinoinnissa 

Tekoäly markkinoinnin supervoimana ei ole tulevaisuuden unelma, vaan tämän päivän todellisuus. Ei ole enää valinta, onko siinä mukana vai ei, vaan jokaisen yrityksen on tiedostettava tekoälyn tuomat tehostusmahdollisuudet. 

Markkinointiin on tulossa paljon muutoksia. Tekoälyn valjastamiseen tarvitaan aivan uudenlaisia osaamisprofiileita ja työnkuvia, ja yritysten tulee validoida ja johtaa osaamista, jotta koko organisaatio tekee asioita uudella tavalla yhdessä.

Krista Elopuro, CEO

Tekoäly mahdollistaa reaaliaikaista päätöksentekoa ja optimointia, tarkempaa kommunikaation kohdennusta ja personointia, automaattista budjetin hallintaa ja biddingiä, asiakaspolun analysointia ja optimointia sekä generatiivisen markkinoinnin hyödyntämistä. Yksittäinen ihminen saa tehostettuaan omaa työtään merkittävästi, kun tekoälyn työkalut ovat käytössä. 

Tekoälyllä saadaan kasvua aikaan, kun se aika jota automatisoinnin ja tekoälyn hyödyntäminen vähentää, saadaan valjastettua fiksummin muuhun käyttöön.

Tuukka Muhonen, Head of Content Automation

Yhteistyö kanssamme on askel kohti älykkäämpää ja vaikuttavampaa markkinointia. Ota käyttöön uusimmat ja tehokkaimmat tekoälytyökalut, kuten ChatGPT, DALL-E tai Copilot, ilman käyttöönoton kasvukipuja. Autamme myös tekoälyn hienotuunaamisessa juuri sinun yrityksesi käyttöön. 

Uusi teknologia ratkaisee vanhoja haasteita. Esimerkiksi evästeiden poistuessa ja kohdentamisen vaikeutuessa tekoälyllä voidaan hyödyntää entistä tehokkaammin ja uudella tavalla esimerkiksi kontekstuaalista kohdentamista. Jos yksi teknologia kuolee, joku muu tulee tilalle paikkaamaan sitä.

Petteri Kalaoja, Martech Strategist
tekoälyllä apua asiakaskokemuksen kehittämiseen ja myyntiin

tekoälyllä apua asiakaskokemuksen kehittämiseen ja myyntiin

Visit Finlandin tekoälyä hyödyntävä Ruskavahti-palvelu on upea esimerkki tekoälyn hyödyntämisessä markkinoinnissa!

Älä polje paikallasi, hyppää tekoälyn matkaan

Käytämme tekoälyä ja data-analytiikkaa luodaksemme tehokkaampia ja tuloksellisempia markkinointikampanjoita. Palvelumme kattavat kaiken automatisoidusta mainonnan ostamisesta reaaliaikaiseen analytiikkaan ja optimointiin. 

Tarvitsetko apua jossakin seuraavista – ota yhteyttä: 

  • Automaattinen mainonnan ostaminen ja hallinta 
  • Kohderyhmän tunnistaminen ja tarkentaminen 
  • Reaaliaikainen analytiikka ja optimointi 
  • Asiakaspolun analysointi ja optimointi 
  • ROI-mittaukset ja optimointi

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Miikka Rahikainen

Martech Director

miikka.rahikainen@dagmar.fi

+358415062689

Tuukka Muhonen

Head of Content Automation

tuukka.muhonen@dagmar.fi

+358451772266

Petteri Kalaoja

Martech Strategist

petteri.kalaoja@dagmar.fi

+358400996507

Ilkka Keskiväli

Lead Strategist, Advanced Analytics

ilkka.keskivali@dagmar.fi

+358408618967

Atte Mäkelä

Senior Data Scientist

atte.makela@dagmar.fi

+358504337338

Tarjouspyyntö

* merkityt kentät ovat pakollisia

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Max 1 viesti kuukaudessa, noin 5 minuuttia tuoreita näkemyksiä, uutisia ja katsauksen toimialamme oleellisiin keskusteluihin.

    Kun lähetät viestin, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Pidämme huolta tiedoistasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.