Näytä kaikki palvelut Sulje

Sisältömarkkinointi

Digitaalisten kanavien avulla yrityksetkin voivat toimia kuin perinteiset mediatalot. Löytää hyvien sisältöjen avulla oikeat yleisöt ja kehittää yhteisöjä sisältöjensä ympärille. Hyvä sisältö inspiroi ja palvelee sekä kuluttajaa että brändiä pitkin asiakaspolun eri vaiheita.

Autamme brändejä toimimaan inspiroivina julkaisijoina ja suunnittelemme sisältöjä, jotka ovat kuluttajalle relevantteja. Vankka kanavaymmärryksemme takaa, että sisällöt on räätälöity kunkin kanavan ehdoilla.

Palvelujamme sisältömarkkinoinnin alueella:

* sisältöstrategiat * sisältökonseptit * sisällöntuotanto * vaikuttajamarkkinointi * bloggaaja- ja tubettajakonseptit * asiantuntijasisällöt * videotuotannot * graafiset tuotannot * kuvatuotannot * copywriting * natiiviartikkelit * markkinoinnin automaation sisällöntuotanto * sosiaalisen median sisältösuunnittelu * community management * sisältökalenterit * kuluttajien osallistaminen * omien ja some-kanavien kehittäminen * sisältöjen analytiikka ja mittaaminen * omien kanavien ja maksetun mainonnan synkronointi * sisältömarkkinoinnin liiketoimintavaikutusten mallinnus * seo-optimoitujen sisältöjen kehitys ja tuotanto * sisältöjen auditointi * keskustelujen seuranta * kilpailijakentän some-analyysit *sisältömarkkinoinnin ja some-markkinoinnin koulutukset * sosiaalisen median käytön tutkimus * sosiaalisen median trendit

Blogista
Caset