Osaamisen kasvattaminen

Yritysten tulevaisuuden kilpailukyky syntyy yhä enemmän uuden oppimisesta ja vielä tärkeämmästä – vanhasta pois oppimisesta. Elinikäinen oppiminen on asettunut arjen keskiöön. Organisaatioissa tarvitaan parempia valmiuksia oppia uutta ja mukautua uusiin tapoihin työskennellä.  Kykyjä operoida digitaalisissa ympäristöissä ja tuottaa sellaista arvoa, jota ei voida tuottaa automaation tai älykkäiden koneiden toimesta.

Me Dagmarissa olemme muutosvoimasi ja tukesi tulevaisuuden osaamisen varmistamisessa. Niin johdon valmentamisessa kuin substanssiosaamisenkin varmistamisessa. Autamme yritystäsi pysymään vahvana ja osaavana maailmassa, jossa ainoa pysyvä asia on muutos. 

Strateginen valmennus

Toteutamme valmennuksia liiketoiminta- ja markkinointijohdolle, jotta he ymmärtävät syvemmin markkinoinnin muutosvoimien, kuten datan, teknologian ja vastuullisuuden vaikutuksia liiketoimintaan sekä markkinointiin ja hahmottavat paremmin tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Henkilökohtainen sparraus

Sparraamme asiakkaitamme yksilötasolla arjen haasteiden tai henkilökohtaisen ja ammatillisen kehittymisen varmistamiseksi. Toimimme tavoitteellisesti ja vuorovaikutteisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Etsimme valmennusprosessiin aina sopivan asiantuntijan, joka tukee yksilökeskustelujen avulla löytämään sopivat keinot ja reitit tavoitteiden saavuttamiseksi.

Inspiraatiopuheenvuorot

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme pysyvät nopeasti muuttuvan markkinoinnin aallonharjalla ja toteutammekin eritasoisia ja -sisältöisiä inspiraatiopuheenvuoroja kaiken kokoisille tiimeille. Suositut inspiraatiopuheenvuoromme valottavat tarpeen mukaan strategisempia tai operatiivisia markkinoinnin aiheita.

Markkinoinnin transformaatio -valmennus

Useasta eri moduulista koostuva valmennuskokonaisuus valottaa markkinoinnin muutosvoimia kolmella eri tasolla: inspiroimalla, käytännön koulutuksilla sekä arkeen viemisellä. Valmennusmoduulit ovat räätälöitävissä, ja aiheina voivat olla mm. generatiivinen tekoäly markkinoinnissa, tulevaisuuden työ, innovointi, automaatio tai yksityisyys datan keruussa.

Operatiiviset valmennukset

Operatiiviset valmennuksemme antavat konkreettista apua päivittäiseen markkinoinnin tekemiseen. Somemainonta, Hakumainonta, Sivustoanalytiikka, A/B-testaaminen, Tuloksellinen vaikuttajamarkkinointi ja SEO-sisällöntuotanto ovat esimerkkejä kysytyimmistä koulutuksistamme.

Osaamisen kehittäminen kasvattaa yrityksen liiketoimintaa 

Elinikäisellä oppimisella on valtava merkitys. Kuunteleva ja osallistava valmennusfilosofiamme tukee parhaalla tavalla työntekijöiden oppimista, olipa kyse suurista valmennuskokonaisuuksista, yksittäisistä in-house-tiimin oppimishetkistä tai henkilökohtaisesta sparrituesta.

”Keskisuuret kasvuyritykset ovat jo pitkään todenneet, että suurin pullonkaula kasvun tiellä on relevantin osaamisen puute”

Katriina Juntunen, CEO, Kasvuryhmä

Räätälöimme valmennukset vastaamaan aina asiakasyrityksen tarpeita ja osaamista. Osallistujat ovat aktiivisesti mukana koulutuksissa ennakkokyselyiden, kotitehtävien ja ryhmätyöskentelyn kautta. Päätämme valmennuskokonaisuudet työstämällä osallistujien kanssa yhdessä toimintasuunnitelman, jossa saadut opit ja oivallukset viedään arkeen. 

Tutustu esimerkkicaseihimme LähiTapiola valmennuskokonaisuus ja DNA Valmennuskokonaisuus

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Jukka Ihalainen

Creative Strategy Director

jukka.ihalainen@dagmar.fi

+358408602039

Ilkka Keskiväli

Lead Strategist, Advanced Analytics

ilkka.keskivali@dagmar.fi

+358408618967

Miikka Rahikainen

Martech Director

miikka.rahikainen@dagmar.fi

+358415062689

Jussi-Pekka Kettunen

Head of SEO

jussi-pekka.kettunen@dagmar.fi

+358505330070

Heikki Pieniniemi

Chief Business Officer – Digital Sales

heikki.pieniniemi@dagmar.fi

0407173462