Dagmar

[dagmar_large_image bigimage=”6743″ /]

Nykypäivänä vain ne yritykset kasvavat, jotka onnistuvat yhdistämään kasvavan datamäärän hallinnan, teknologian kehityksen sekä kuluttaja- ja asiakasymmärryksen vaatimukset hallittavaksi kokonaisuudeksi ja viemään sen arjen tekemiseksi. Dagmar Driven ytimessä ovat tiedolla johtamisen, asiakkuuksien kehittämisen ja markkinoinnin digitalisaation edistämisen ratkaisut.

– Liiketoiminnan kasvattamiseen on avautunut valtavasti uusia mahdollisuuksia, mutta ne vaativat niin paljon uutta, jatkuvasti kehitettävää osaamista, että kukaan ei pärjää enää yksin. Avainkysymys on, kenellä on taitoa yhdistää ja innostaa eri osa-alueiden huippuosaajat ylittämään rajojaan, näkemään mahdollisuudet ja konkretisoimaan ne arjen tekemiseksi.  Perustimme Dagmar Driven, koska haluamme olla asiakkaittemme paras kasvukumppani, kertoo liiketoimintayksikön johtaja, Dagmarin COO Krista Elopuro.

Meillä ei ole koskaan aiemmin ollut yhtä paljon mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvuun kuin nyt. Elopuron mukaan se vaatii tiedolla johdettua näkemystä, kokonaisvaltaista osaamista ja vahvaa kumppaniverkostoa.

– Tässä loputtomasti paisuvan informaatiotulvan keskellä tiedosta ei ole pulaa. Nyt kilpailuetua tuo taito yhdistää sisäisiä ja ulkoisia datalähteitä niin, että saamme jatkuvaa palautetta päätöksentekoon, toteaa Dagmar Driven Advanced Analyticsista vastaava Mikko Koski.

Omien asiantuntijoiden lisäksi tukena on kansainvälinen kumppaniverkosto. Dagmar Drive syventää yhteistyötä markkinoinnin automaatiossa muun muassa Microsoftin, Oraclen ja Innometricsin kanssa ja asiakastiedon rikastamisessa Suomen Asiakastiedon kanssa. Sosiaalisen median analysoinnissa kumppani on TweetAtlas ja analytiikkajärjestelmien hyödyntämisessä Convonix.

Dagmar Drivea johtaa Dagmarin COO Krista Elopuro. Strategista tutkimusta vetää Sakari Palmu ja analytiikan tiimiä Mikko Koski. Teemu Putto on Director of Data Insight. Teknologiapuolen huippuosaamisesta Dagmarissa vastaavat Antti Kallion johdolla Sami Aittovaara, Joni Tillström, Miikka Rahikainen ja lisäksi Petri Vatanen ja Anna Salo.

 

Lisätietoja:
Krista Elopuro, COO, krista.elopuro@dagmar.fi, 040 753 7577
Tuula Kallio, CEO, tuula.kallio@dagmar.fi, 040 530 1900