Harjoittelupaikat Digital-, Search- ja Stories-yksiköissä

Tarjoamme digitaalisen markkinoinnin harjoittelupaikkoja ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille läpi vuoden.

 

Avoimet hakemukset

Töitä tarjolla huipputiimipelaajille! Haemme Dagmariin markkinoinnin kokeneita konkareita ja digiosaajia erilaisiin asiakastyön tehtäviin sekä suunnittelu- että strategiatyöhön.

 

Dagmar työpaikkana: innostavia haasteita ja jatkuvaa uudistumista

 

Töihin Dagmariin? Meillä voit kehittyä näkemyksellisenä ammattilaisena, kulkea tiedon aallonharjalla ja tehdä töitä upeiden asiakkaiden kanssa.

Toimimme asiakkaidemme markkinoinnin ympärille kootuissa tiimeissä. Yhdistämme niihin monipuolista osaamista liiketoiminnan kehittämisestä, markkinoinnin teknologioista, digitaalisuudesta ja markkinointiviestinnästä.

Meitä ohjaavat Dagmarin vahvat arvot, jotka näkyvät arjessamme. Rohkeus on uskallusta uudistua; innostus on uteliaisuutta, heittäytymistä, uusien mahdollisuuksien näkemistä; näkemyksellisyys on tulevaisuuden asiantuntijuuden rakentamista yhdessä. Vastuullisuus on sitä, että jokainen dagmarilainen kantaa vastuuta niin omasta työstään ja osaamisestaan kuin työkaverin hyvinvoinnista ja asiakkaan edusta.

Kasvatamme systemaattisesti ja jatkuvasti ihmistemme osaamista. Meillä voit kehittyä näkemyksellisenä ammattilaisena, kulkea tiedon aallonharjalla ja tehdä töitä upeiden asiakkaiden kanssa. Dagmar on Suomen suurin markkinointialan toimisto, joten voit valita sinua kiinnostavimman vaihtoehdon monipuolisista kehityspoluista ja saat kannustavaa tukea etenemisellesi.

Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste >>