23.06.2021

Digital Planner

Dagmar on muutosta tekevä markkinointitoimisto, jossa luomme kasvua niin suomalaisille kuin kansainvälisille markkinoija-asiakkaillemme. Monialainen ammattitaitomme on laajasti arvostettua ja edustaa Suomen parasta osaamista.

Etsimme nyt vahvistusta digitaalisen median suunnitteluun. Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa kampanjoita, jotka tavoittavat eri markkinoiden kohdeyleisöt digitaalisilla alustoilla tehokkaasti. Työskentelet tiimeissä tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja kumppaneidemme kanssa, ja kykenet saavuttamaan asetetut tavoitteet. Digitaalisen markkinoinnin kehittäjänä ja suunnittelijana olet rohkea edelläkävijä, yhtä aikaa kokeilunhaluinen ja analyyttinen tulevaisuuden growth marketing tekijä.

Toivomme sinusta löytyvän

  • Näyttöjä digitaalisesta markkinoinnin suunnittelusta ja vähintään 1-2 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.
  • Keskeisten ostoalustojen osaamista ja vähintään perusteet mainonnanhallintajärjestelmien käytöstä.
  • Analyyttisyyttä, tarkkuutta ja tuloshakuisuutta.
  • Aktiivista otetta uusien ideoiden etsimiseen, testaamiseen ja skaalaamiseen.
  • Kykyä hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia, priorisoida toimenpiteitä ja johtaa omaa työtäsi.
  • Sujuvaa ammattitason suullisen ja kirjallisen viestinnän taitoa suomeksi ja englanniksi.

Näistä saat plussaa

  • Hakusanamainonnan, sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin osaaminen.
  • Projektinhallintatyökalut mm. Teams, Trello, Basecamp, Asana ovat sinulle tuttuja.

Dagmarissa pääset osaksi monipuolista ja rentoa ammattilaisten työyhteisöä. Meille hakeutuu ihmisiä, jotka arvostavat vahvaa ja kannustavaa yhteishenkeä. Reiluutta ja hyvää mieltä. Sparraamme päivittäin toinen toisiamme ja jaamme tietoa ja taitoa koko yhteisön hyväksi. Haastamme tekemistä ja ajattelua hyvässä hengessä. Meillä voit vain onnistua tai oppia, parhaimmillaan molempia.

Kunnioitamme sitä, että hyvinvointi koostuu myös vapaa-ajasta. Teemme kaikkemme, jotta voit meillä hyvin ja koet olevasi meillä parhaimmillasi.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si tällä hakemuslomakkeella viimeistään 31.1.2022.

Dagmarin joukkueessa on 200 datavoimaisen markkinoinnin erikoisosaajaa. Tänä päivänä olemme yksi Suomen suurimmista markkinointitoimistoista. Menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Seuraamme alan muutossuuntia globaalisti ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla hyvissä ajoin myös huomisen palveluihin. Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä tuloksellisuudesta, eri toimialojen ymmärtämisestä, vahvasta digitaalisuudesta, modernista markkinointiosaamisesta ja vastuullisuudesta. Kanssamme pysyt aina ajan tasalla, maan parhaiden asiantuntijoiden seurassa.